Προτείνουμε το κορεάτικο θρίλερ με τίτλο ''Memoir of a Murderer''.

Updated: 6 days ago

Memor of a Murderer

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ


🌈🌈 Κυριακή σήμερα ώρα για χαλάρωση και ξεκούραση!


🎬🎬 Για τους σινεφίλ που είναι λάτρεις του ασιατικού κινηματογράφου προτείνουμε το κορεάτικο θρίλερ του 2017 με τίτλο ''Memoir of a Murderer''.


👀📖 Η ταινία με την ατμοσφαιρική σκηνοθεσία της καταφέρνει να κρατήσει τον τηλεθεατή σε σκέψη και αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το σενάριο είναι βασισμένο σε μια κορεάτικη νουβέλα που έγινε best seller.

📜 Υπόθεση: Ο ηλικιωμένος Byeong-Soo είναι ένας πρώην κατά συρροή δολοφόνος που πάσχει από Αλτσχάιμερ. Πριν αρκετά χρόνια είχε ένα τροχαίο ατύχημα, γεγονός που τον ανάγκασε να σταματήσει τους φόνους(για τους οποίους δεν τιμωρήθηκε ποτέ αφού κατάφερε να μην τον υποπτευθεί κανείς) και να αλλάξει ζωή.


🔪 Η ήρεμη ζωή του όμως πρόκειται να αλλάξει όταν στην περιοχή του δολοφονούνται δύο γυναίκες και ο ίδιος πιστεύει πως ο δολοφόνος τους είναι ο νεαρός αστυνομικός Min Tae-joo που βρίσκειται σε σχέση με την αγαπημένη του κόρη.


🕵️‍♀️ Προσπαθώντας να υπερνικήσει την αρρώστια του, ο Byeong-Soo κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συλλέξει στοιχεία που θα οδηγήσουν τον Min Tae-joo στη φυλακή και να σώσει την κόρη του.


😎 Καλή Θέαση!

logo gooiz icon social media agency
logo gooiz social media agency
DIALOGOSNEW.png

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ;

- Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστή ή Τηλεφώνου! -

ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

 ΑΜΕΣΑ &ΓΡΗΓΟΡΑ 

free service