Μετατρέψτε ένα βίντεο από το youtube σε mp3 !

Updated: May 25


Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μετατρέψουμε εύκολα και γρήγορα ένα Youtube βίντεο σε Mp3. Ένας από τους ευκολότερους και ασφαλείς τρόπους είναι μέσω της δωρεάν διαδικτυακής εφαρμογής https://www.onlinevideoconverter.com. Ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκονται κάτω απ'τις φωτογραφίες μπορείτε σε λίγα λεπτά να έχετε οποιοδήποτε βίντεο της επιλογής σας σε Mp3. Ακολουθώντας ακριβώς την ίδια διαδικασία μπορείτε να μετατρέψετε βίντεο από Youtube, Dailymotion,Vimeo σε διάφορες audio και video μορφές όπως πχ. mp4,wma,flac,avi,mkv.

Βήμα 1: Μπαίνουμε στο Youtube και επιλέγουμε το βίντεο που θέλουμε να μετατρέψουμε σε mp3. Ακολούθως επιλέγουμε το Url του video και πατώντας δεξί κλικ στο mouse, διαλέγουμε την επιλογή Copy.


Βήμα 2: Επισκεπτόμαστε την ηλεκτρονική διεύθυνση της εφαρμογής η οποία είναι η ακόλουθη https://www.onlinevideoconverter.com. Επιλέγουμε την πρώτη επιλογή CONVERT A VIDEO LINK/URL.


Βήμα 3: Πατώντας δεξί κλικ κάνουμε Paste την διεύθυνση του youtube βιντεο που αντιγράψαμε κατά το βήμα 1.


Βήμα 4: Επιλέγουμαι την μορφή της επιλογής μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επιλέγουμε την μορφή mp3. Ακολούθως κάνουμε κλικ στην επιλογή START.


Βήμα 5: Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η εφαρμογή θα ετοιμάσει το βίντεο για μετατροπή.


Βήμα 6: Μόλις η προετοιμασία κάνουμε κλικ στην επιλογή DOWNLOAD.


Βήμα7: Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το βίντεο θα έχει μετατραπεί σε Mp3 και θα είναι έτοιμο για χρήση.


#video #youtube #mp3 #all

logo gooiz icon social media agency
logo gooiz social media agency
DIALOGOSNEW.png

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ;

- Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστή ή Τηλεφώνου! -

ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

 ΑΜΕΣΑ &ΓΡΗΓΟΡΑ 

free service