Πως ελέγχω εάν μια ιστοσελίδα δεν φορτώνει μόνο σε εμένα ή εάν αντιμετωπίζει γενικά πρόβλημα

Updated: May 25Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ προσπαθούμε να μπούμε σε μια από τις αγαπημένες μας ιστοσελίδες, το περιεχόμενό τους είτε αργεί να φορτώσει είτε δεν φορτώνει καθόλου. Στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις θεωρούμε πως πρόκειται για πρόβλημα του υπολογιστή μας ή της σύνδεσής μας και αρχίζουμε να εφαρμόζουμε διάφορα τρικς ώστε να διορθώσουμε το πρόβλημα. Το ερώτημα όμως είναι φταίμε όντως εμείς ή είναι αποκλειστικά πρόβλημα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας;

Αυτό έρχεται να μας απαντήσει άμεσα η ιστοσελίδα www.isitdownrightnow.com. Μέσω του www.isitdownrightnow.com ο χρήστης μπορεί να ελέγξει γρήγορα και εύκολα κατά πόσον μια ιστοσελίδα λειτουργεί κανονικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε στο κενό τη διεύθυνση της ιστοσελίδας στην οποία αντιμετωπίσατε προβλήματα σύνδεσης και ακολούθως να πατήσετε το check και τότε θα ενημερωθείτε κατά πόσον το συγκεκριμένο website αντιμετωπίζει γενικό πρόβλημα ή εάν τα προβλήματα σημειώνονται μόνο στη δική σας περίπτωση.

Την επόμενη φορά λοιπόν που δεν θα φορτώνει κανονικά το facebook σας ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο σας website, πριν αρχίσετε να επιρρίπτετε ευθύνες στον υπολογιστή ή τον παροχέα διαδικτύου σας, κάντε πρώτα τον έλεγχό σας.

#tricks #links #all

logo gooiz icon social media agency
logo gooiz social media agency
DIALOGOSNEW.png

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ;

- Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστή ή Τηλεφώνου! -

ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

 ΑΜΕΣΑ &ΓΡΗΓΟΡΑ 

free service