Πάτησε εδώ για να επιστρέψεις στην αρχική σελίδα
διαφημισεις google

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ GOOGLE ADS

Η Google είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στον πλανήτη, επομένως είναι το καλύτερο μέρος για διαφήμιση.

Μέσω της διαχείρισης των Google Ads μπορούμε να προσεγγίσουμε τους πελάτες σας όταν αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες στη μηχανή και στο δίκτυο αναζήτησης Google, όταν περιηγούνται σε ιστότοπους, όταν χρησιμοποιούν κάποιο App και όταν παρακολουθούν βίντεο στο YouTube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ GOOGLE

Εμφανιστείτε άμεσα στην πρώτη σελίδα του Google Search

Η Διαφήμιση στη Μηχανή Αναζήτησης Google αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας.

Με τον συγκεκριμένο τύπο διαφήμισης έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε επισκέπτες στη ιστοσελίδα σας οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή ψάχνουν στη μηχανή αναζήτης Google το προϊόν ή την υπηρέσια που προσφέρετε.

διαφημισεις google

Στοχεύοντας και ορίζοντας συγκεκριμένα keywords, (λέξεις κλειδιά) που χρησιμοποιούν στο Google οι πιθανοί σας πελάτες αναζητώντας επιχειρήσεις όπως τη δική σας, οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται στις σελίδες των αποτελεσμάτων αναζήτησης τους (ξεχωρίζουν από το σχετικό ''Ad'' που υπάρχει δίπλα από το headline), εξασφαλίζοντας έτσι τη προβολή της διαφήμισής σας σε στοχευμένο κοινό.

Κόστος υπάρχει ΜΟΝΟ όταν έχουμε ''κλικ'' στη διαφήμιση, Pay Per Click (PPC), δηλαδή μόνο όταν κάποιος ''πατήσει'' πάνω στη διαφήμιση και επισκεθεί την ιστοσελίδα σας μέσα από το link της διαφήμισης.

Στόχος μας είναι η προβολή της Διαφήμισης σε όσο το δυνατόν περισσότερους σχετικούς χρήστες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ανά κλικ.

Παρέχουμε συνεχή έλεγχο της απόδοσης της καμπάνιας και προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη βελτιστοποίησή της (ανάλυση της αποδοτικότητας των Keywords και κειμενογραφίας προβαίνοντας σε προσθήκες και διαγραφές).

ΕΠΙΛΟΓΗ/ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ
KEYWORDS ΣΕ AD GROUP

Συγγραφή Διαφημιστικών Κειμένων

ΟΡΙΣΜΟΣ BUDGET

Διαχείριση Bidding 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Βελτιστοποίηση

διαφημιση στο δικτυο προβολης google

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ GOOGLE

Η Διαφήμιση στο Δίκτυο Προβολής Google μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουμε το προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρετε, σε ιστότοπους και εφαρμογές που ανήκουν στο Δίκτυο προβολής Google (Google Display Network).

Θα έχετε παρατηρήσει αρκετές φορές πως ενώ σερφάρετε σε μια σελίδα στο διαδίκτυο ή χρησιμοποιείτε κάποιο App με το κινητό σας τηλέφωνο ή καθώς είστε στο YouTube, σας εμφανίζονται διαφημίσεις όπου στη πάνω δεξιά γωνία τους βλέπετε ένα μικρό γαλάζιο κύκλο που μέσα του υπάρχει ένα μικρό γαλάζιο ''i''.

Αυτή είναι μια Google Display Ad διαφήμιση η οποία έχει εμφανιστεί σε σας διότι κατά πάσα πιθανότητα αφορά είτε ένα προϊόν ή υπηρεσία που έχετε αναζητήσει στο Google Search, είτε μια Ιστοσελίδα την οποία έχετε επισκεφθεί πρόσφατα.

Με την διαφήμιση στο Δίκτυο Προβολής Google μπορούμε να εμφανίζουμε τη δική σας διαφήμιση:

 • Σε κοινό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: φύλο, ηλικία, με βάση τα ενδιαφέροντα, συνήθειες κτλ που θα στοχεύσουμε, όπου η διαφήμιση σας θα τους εμφανίζεται καθώς βρίσκονται σε *Ιστοσελίδες και Apps, στο YouTube και Gmail.

 • Σε κοινό που έκανε search στο google συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά για συγκεκριμένη υπηρεσία ή προϊόν, όπου η διαφήμισή σας θα τους εμφανίζεται καθώς βρίσκονται σε *Ιστοσελίδες και Apps, στο YouTube και Gmail, όπως επίσης και στο Google My Business, Google Play, Google Maps, και Google Shopping.

 • Σε κοινό που ήδη έχει επισκεφθεί συγκεκριμένες ιστοσελίδες που θα ορίσουμε όπου η διαφήμιση σας θα τους εμφανίζεται καθώς σερφάρουν σε άλλες *Ιστοσελίδες, χρησιμοποιώντας κάποιο App, καθώς βρίσκονται στο YouTube και Gmail.

 • Σε κοινό που χρησιμοποιεί συγκεκριμένο App που θα ορίσουμε ή παρόμοιο με αυτό, όπου η διαφήμισή σας θα τους εμφανίζεται καθώς σερφάρουν σε διάφορες *Ιστοσελίδες, χρησιμοποιώντας κάποιο App, καθώς βρίσκονται στο YouTube και Gmail.

 • Σε Ιστοσελίδες, Apps και σε Video στο YouTube σχετικά με τις λέξεις κλειδιά ή φράσεις που επιλέγουμε και εισάγουμε στο σύστημα, τα οποία σχετίζονται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

 • Σε Συγκεκριμένες *Ιστοσελίδες και Αpps, σε YouTube Videos και YouTube Channels που θα επιλέξουμε, στα οποία επιθυμείτε να εμφανίζεται εκεί η διαφήμισή σας.

Σε αυτό τον τύπο καμπάνιας μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ των 2 πιο κάτω τρόπων χρέωσης:

 1. Κάθε φορά που κάποιος κάνει ''κλικ'' στη διαφήμιση.

 2. Για κάθε 1000 Εμφανίσεις/Impressions που θα έχει η διαφήμιση, για κάθε 1000 φορές που θα εμφανιστεί σε θέση με δυνατότητα προβολής στο Δίκτυο προβολής Google. (Εάν πρόκειται για banner ή Image για να υπάρξει χρέωση θα πρέπει να εμφανιστεί πάνω από το 50% στην οθόνη του χρήστη για τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτo, εάν πρόκειται για Video θα πρέπει να παίξει τουλάχιστον για 2 δευτερόλεπτα.)

Σημείωση: Δεδομένου ότι αυτές οι *Ιστοσελίδες και Apps είναι ενταγμένα στο "Google Display Network" δηλαδή συνεργάζονται με την Google για να δείχνουν Ads.

google ads

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ YOUTUBE

Η Διαφήμιση στο YouTube μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουμε το διαφημιστικό σας βίντεο στο YouTube καθώς και σε άλλες πλατφόρμες και εφαρμογές.

Διαφημίζοντας την επιχείρησή σας στο YouTube, έχουμε στη διάθεση μας τις πιο κάτω επιλογές:

Skippable In-Stream

Video Ad

χωρίς περιορισμό στη διάρκεια του, το οποίο θα αρχίσει να παίζει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από άλλο Video, όπου θα δίνεται η δυνατότητα στον θεατή:

 • Να πατήσει ''skip'' μετά από 5 δευτερόλεπτα ή

 • Να παρακολουθήσει το Video Ad ή

 • Να κάνει Click στο Video Ad και να μεταφερθεί στην Ιστοσελίδα σας.

 • Υπάρχει χρέωση μόνο όταν ο θεατής παρακολουθήσει τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα ή ολόκληρο το βίντεο εάν είναι μικρότερης διάρκειας από 30 δευτερόλεπτα ή κάνει Click στο Ad και μεταφερθεί στη σελίδα προορισμού.

 

(1)

In-Feed

Video Ad 

χωρίς περιορισμό στη διάρκεια του, που θα εμφανίζεται με μορφή μιας μικρογραφίας εικόνας / ''thumbnail image'' από το Video Ad μαζί με ένα τίτλο και ένα κείμενο μικρής έκτασης στα:

 • ''YouTube Search Results'' στις πρώτες επιλογές ως σχετικό Video με το search που έχει κάνει ο χρήστης.

 • ''YouTube Watch Next'' ως σχετικό Video με αυτό που ήδη βλέπει ο θεατής.

 • ''YouTube Mobile Home Page'' στις πρώτες επιλογές όπου ο θεατής θα πρέπει να κάνει ''Click'' στο Τhumbnail image του Video Ad σας για να αρχίσει αυτό να προβάλλεται.

 • Υπάρχει χρέωση μόνο όταν ο θεατής κάνει Click στo Ad και μεταβεί στη σελίδα παρακολούθησης του YouTube ή στην αντίστοιχη σελίδα καναλιού για να παρακολουθήσει το βίντεο.

(2)

Bumper

Video Ad 
με μέγιστο χρόνο διάρκειας 6 δευτερόλεπτα το οποίο θα αρχίσει να παίζει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από άλλο Video και ΔΕΝ θα δίνεται η δυνατότητα στον θεατή να πατήσει ''skip''.

 • O θεατής θα μπορεί να κάνει Click στο Video Ad και να μεταφερθεί στην Ιστοσελίδα σας.

 • Υπάρχει χρέωση ανάλογα με τo πόσες φορές θα εμφανιστεί το Ad (ανά χίλιες εμφανίσεις).

(3)
 

Non-Skippable In-Stream

Video Ad
διάρκειας τουλάχιστον 6 δευτερολέπτων και μέγιστης διάρκειας 15 δευτερολέπτων όπου το Video Ad θα αρχίσει να παίζει πριν,κατά τη διάρκεια ή μετά από άλλο Video και ΔΕΝ θα δίνεται η δυνατότητα στον θεατή να πατήσει ''skip''.

 • O θεατής θα μπορεί να κάνει Click στο Video Ad και να μεταφερθεί στην Ιστοσελίδα σας.

 • Υπάρχει χρέωση ανάλογα με τo πόσες φορές θα εμφανιστεί το Ad (ανά χίλιες εμφανίσεις).


(4)

gooiz logo
youtube advertising

Ad sequence

Video Ad

καμπάνια ακολουθίας βίντεο διαφημίσεων η οποία θα αποτελείται από την αφήγηση μιας ιστορίας με το προϊόν/υπηρεσία που προσφέρετε, προβάλλοντας με τη σειρά που θα αποφασίσουμε μαζί, διάφορα Videos.

 • Το κάθε Video Ad ξεχωριστά μπορεί να έχει μια από τις μορφές 1, 3 ή 4.


(5)

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε τη Διαφήμιση σας στο GOOGLE

Η έμπειρη ομάδα του GOOiZ μπορεί να αναλάβει τη δημιουργία της δική σας διαφημιστικής καμπάνιας, στη μηχανή αναζήτης GOOGLE, στο Δίκτυο προβολής Google και στο YouTube.

Μαζί θα επιλέξουμε τον ιδανικό τύπο Video Καμπάνιας που αρμόζει για την επιχείρησή σας και το προϊον ή υπηρεσία που προσφέρετε.