top of page
gooiz λογότυπο, αρχική σελίδα

Γιατί είναι σημαντικό μια ιστοσελίδα να είναι Mobile Friendly;

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


Γιατι ειναι σημαντικο μια ιστοσελιδα να ειναι mobile friendly

📱📲 Στην εποχή μας τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει η προέκταση του χεριού μας. Μας ακολουθούν παντού και αποτελούν την πρώτη συσκευή που θα χρησιμοποιήσουμε εάν θέλουμε να σερφάρουμε στο διαδίκτυο. 📱🌐 Είναι τόσο εξελιγμένα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως μια μικρογραφία των φορητών υπολογιστών. Θα είναι λοιπόν μεγάλο πλήγμα στην επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας εάν δεν είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι συμβατή με κάθε τύπο κινητού τηλεφώνου. 🌐🖌 Όλες οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε στο GOOiZ προσαρμόζονται στις οθόνες όλων των κινητών τηλεφώνων ανεξαρτήτως μοντέλου, χωρίς να αλλοιώνεται το design τους.

✅ Θεωρούμε πως βασική προϋπόθεση για να είναι βιώσιμη μια ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι mobile friendly. Προτεραιότητα μας είναι όλες οι mobile friendly ιστοσελίδες:

📌 Να είναι το ίδιο γρήγορες σε όλες τις κινητές συσκευές. 📌 Να είναι εύκολες και ευχάριστες στην πλοήγηση. 📌 Εάν έχουν ενσωματωμένο Online Shop να λειτουργεί ακριβώς με τα ίδια features στις κινητές συσκευές. 📌 Τα κείμενα και κουμπιά της ιστοσελίδας να είναι προσαρμοσμένα στο κατάλληλο μέγεθος ανάλογα με τις οθόνες των κινητών τηλεφώνων. 📌 Να έχουν απλό και ευδιάκριτο navigation menu. 📌 Να αποτελούνται από responsive εικόνες έτσι ώστε να αποφεύγεται η καθυστέρηση στο Loading της ιστοσελίδας.

Ετικέτες:

Comments


bottom of page