top of page
gooiz λογότυπο, αρχική σελίδα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Σχεδιασμός και Κατασκευή
Επαγγελματικής Ιστοσελίδας

Η συνεχόμενη ανάπτυξη του τομέα της πληροφορικής έχει επηρεάσει πολύ θετικά τον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ένας καλός προγραμματιστής μπορεί πλέον να κατασκευάσει ιστοσελίδες χωρίς όρια και φραγμούς στον προγραμματισμό τους. Στόχος μας στο GOOiZ είναι να δημιουργούμε εντυπωσιακές ιστοσελίδες που δεν μοιάζουν με καμία άλλη και είναι αποκλειστικά βασισμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες, τους στόχους και τη φιλοσοφία σας.

Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ έτοιμα templates και κάθε καινούριο website έχει τον δικό του μοναδικό σχεδιασμό. Η ιστοσελίδα είναι ο καθρέφτης της επιχείρησής σας. Με ένα επαγγελματικό και καινοτόμο σχεδιασμό θα κερδίσετε ευκολότερα την προσοχή και εμπιστοσύνη των χρηστών και θα τους μετατρέψετε σε πελάτες.

Αναμφισβήτητα στο διαδίκτυο υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προγραμμάτων website builder που προσφέρουν στις πλατφόρμες τους έτοιμα templates ιστοσελίδων τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε χρήστη. Δεν προϋποθέτουν γνώσεις προγραμματισμού και έυκολα και γρήγορα ο ενδιαφερόμενος μπορεί απλά να προσθέσει την επωνυμία του και να τα μετατρέψει σε προσωπική ιστοσελίδα. Άρα γιατί κάποιος να σπαταλήσει χρόνο και χρήμα και να αποταθεί σε έναν εξειδικευμένο προγραμματιστή για το στήσιμο της ιστοσελίδας του, από τη στιγμή που μπορεί να το κάνει και μόνος του; Τι πειράζει εάν η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας μπορεί να θυμίζει άλλες ιστοσελίδες;

Για να απαντήσετε σε αυτά τα ερωτήματα, σκεφθείτε την επίσκεψή σας σε ένα βιβλιοπωλείο. Μπαίνοντας μέσα υπάρχουν αμέτρητες επιλογές βιβλίων κι εσείς δεν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο. Ας υποθέσουμε ότι τα περισσότερα βιβλία έχουν παρόμοια εξώφυλλα αλλά διαφορετικούς τίτλους. Υπάρχει όμως και μια μερίδα βιβλίων με εξώφυλλα που έχουν πιο πρωτοποριακό σχεδιασμό και καθένα από αυτά μοιάζει να έχει τη δική του ξεχωριστή ιδεολογία. Ποιο από τα δύο είδη βιβλίων θα επιλέξετε να αγοράσετε; Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς θα σκεφτεί και ο μελλοντικός πελάτης της διαδικτυακής σας επιχείρησης.

Ιστοσελίδες Συμβατές με όλες τις Συσκευές

Στην εποχή μας τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει η προέκταση του χεριού μας. Μας ακολουθούν παντού και αποτελούν την πρώτη συσκευή που θα χρησιμοποιήσουμε εάν θέλουμε να σερφάρουμε στο διαδίκτυο. Είναι τόσο εξελιγμένα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως μια μικρογραφία των φορητών υπολογιστών. Θα είναι λοιπόν μεγάλο πλήγμα στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας εάν δεν είναι κατασκευασμένη ώστε να είναι συμβατή με κάθε τύπο κινητού τηλεφώνου.

 

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε στο GOOiZ προσαρμόζονται στις οθόνες όλων των κινητών τηλεφώνων και tablet ανεξαρτήτως μοντέλου, χωρίς να αλλοιώνεται το design τους.

Μέτρηση και Ανάλυση Επισκεψιμότητας

Οι ιστοσελίδες μας έχουν εγκατεστημένο ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία μέτρησης επισκεψιμότητας και μέσω αυτού θα μπορείτε 24/7 να βλέπετε τον αριθμό των επισκεπτών σας. Ο μετρητής που χρησιμοποιούμε παρέχει επίσης πλούσιες πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας.

Υπηρεσίες Domain
& Web Hosting

Προσφέρουμε διάφορες επιλογές πακέτων φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας στους Servers που χρησιμοποιούμε, και σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα με τη δική σας περίπτωση. Όλες οι επιλογές φιλοξενίας είναι ασφαλισμένες από ιούς και κακόβουλα λογισμικά.

Ας Συνεργαστούμε

ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημιουργία Ιστοσελίδας
Δημιουργία Eshop
Digital Marketing
Web Security
Photoshop
Λογότυπα & Business Card

Χρίστου Ψυλλίδη 8, 1040, Λευκωσία, Κύπρος 

Καλοψίδας 8, 7101, Λάρνακα, Κύπρος

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page