top of page
gooiz λογότυπο, αρχική σελίδα

Νοιαζόμαστε για όλους όσους μας έχουν ανάγκη...


feeding  cats


🎅🎄 Οι μέρες των Χριστουγεννιάτικων εορτών χαρακτηρίζονται από στιγμές χαράς και καλής διάθεσης. Παρακολουθώντας διάφορες ταινίες με θέμα τα Χριστούγεννα σχεδόν όλες τελειώνουν αφήνοντας στους τηλεθεατές το μήνυμα πως εκτός από τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα καλό είναι να νοιαζόμαστε για όλους όσους μας έχουν ανάγκη και μπορούμε να τους βοηθήσουμε.


🥰🐱 Αυτοί μπορεί να είναι όχι μονο οι συνάνθρωποί μας αλλά και τα ζώα που περιφέρονται γύρω μας. Στην Κύπρο ειδικά που θεωρείται ένα νησί με αμέτρητες αδέσποτες γάτες, δεν μας κοστίζει τίποτα να φροντίσουμε όσο μπορούμε έστω αυτές που βρίσκονται στη γειτονιά μας.


❄️🏡 Ειδικά τώρα που οι μέρες που διανύουμε έχουν τσουχτερό κρύο, θα μπορούσαμε να βάλουμε έξω στην αυλή μας σπιτάκια για κατοικίδια ή ακόμη και χάρτινα κουτιά ντυμένα με παλιές κουβέρτες ή ρούχα που δεν χρειαζόμαστε, νερό και λίγη ξηρή τροφή.


🐱🐶 Επίσης εάν έχουμε χρόνο και σπίτι που μας το επιτρέπει μπορούμε να υιοθετήσουμε κάποιο ζωάκι που το έχει ανάγκη, από τα τόσα που περιμένουν στα καταφύγια. Για να το κάνουμε αυτό όμως θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να αφιερώσουμε πολύ από τον χρόνο και τα συναισθήματά μας στο ζώο που θα υιοθετήσουμε έτσι ώστε να είναι ευτυχισμένο και υγιές.


🎁🐰 Μην παίρνετε ποτέ ζώα ως χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά ή σε ενήλικες που δεν ξέρετε στο 100% ότι μπορούν να τους προσφέρουν την ποιότητα ζωής που τους αξίζει. Ένα χαριτωμένο κουνελάκι που έκανε εντύπωση σε κάποιο νήπιο δεν αποτελεί παιχνίδι αλλά έναν ζωντανό οργανισμό με πολλές ιατρικές αλλά και συναισθηματικές απαιτήσεις

Ετικέτες:

Comments


bottom of page