top of page
gooiz λογότυπο, αρχική σελίδα

Πως ελέγχω εάν μια ιστοσελίδα δεν φορτώνει μόνο σε εμένα ή εάν αντιμετωπίζει γενικά πρόβλημα



Πως ελέγχω εάν μια ιστοσελίδα δεν φορτώνει μόνο σε εμένα ή εάν αντιμετωπίζει γενικά πρόβλημα


Μπορούμε να ελέγξουμε γρήγορα και εύκολα κατά πόσον μια ιστοσελίδα φορτώνει και λειτουργεί κανονικά.


Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ προσπαθούμε να μπούμε σε μια από τις αγαπημένες μας ιστοσελίδες, το περιεχόμενό τους είτε αργεί να φορτώσει είτε δεν φορτώνει καθόλου. Στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις θεωρούμε πως πρόκειται για πρόβλημα του υπολογιστή μας ή της σύνδεσής μας και αρχίζουμε να εφαρμόζουμε διάφορα τρικς ώστε να διορθώσουμε το πρόβλημα. Το ερώτημα όμως είναι φταίμε όντως εμείς ή είναι αποκλειστικά πρόβλημα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας;

 

Αυτό έρχεται να μας απαντήσει άμεσα η ιστοσελίδα www.isitdownrightnow.com. Μέσω του www.isitdownrightnow.com ο χρήστης μπορεί να ελέγξει γρήγορα και εύκολα κατά πόσον μια ιστοσελίδα λειτουργεί κανονικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε στο κενό τη διεύθυνση της ιστοσελίδας στην οποία αντιμετωπίσατε προβλήματα σύνδεσης και ακολούθως να πατήσετε το check και τότε θα ενημερωθείτε κατά πόσον το συγκεκριμένο website αντιμετωπίζει γενικό πρόβλημα ή εάν τα προβλήματα σημειώνονται μόνο στη δική σας περίπτωση.


Την επόμενη φορά λοιπόν που δεν θα φορτώνει κανονικά το facebook σας ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο σας website, πριν αρχίσετε να επιρρίπτετε ευθύνες στον υπολογιστή ή τον παροχέα διαδικτύου σας, κάντε πρώτα τον έλεγχό σας.

is it down right now?


Comments


bottom of page