top of page

Website Builder Templates VS GOOiZ Custom Websites


website builder templates vs gooiz custom websites

🎯💡 Στόχος μας στο GOOiZ είναι να σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που δεν μοιάζουν με καμία άλλη και είναι αποκλειστικά βασισμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τη φιλοσοφία της εκάστοτε επιχείρησης.

🤝💰 Η ιστοσελίδα είναι ο καθρέφτης μιας επιχείρησης. Με ένα επαγγελματικό και καινοτόμο σχεδιαστικό πλάνο θα κερδίσει ευκολότερα την προσοχή και εμπιστοσύνη των χρηστών, μετατρέποντάς τους σε πελάτες.


🔧🌐 Αναμφισβήτητα στο διαδίκτυο υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προγραμμάτων website builder που προσφέρουν στις πλατφόρμες τους έτοιμα templates ιστοσελίδων τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε χρήστη. Δεν προϋποθέτουν γνώσεις προγραμματισμού και έυκολα και γρήγορα ο ενδιαφερόμενος μπορεί απλά να προσθέσει την επωνυμία του και να τα μετατρέψει σε προσωπική ιστοσελίδα.


⌛️💸 Άρα γιατί κάποιος να σπαταλήσει χρόνο και χρήμα και να αποταθεί σε έναν εξειδικευμένο προγραμματιστή για το στήσιμο της ιστοσελίδας του, από τη στιγμή που μπορεί να το κάνει και μόνος του; Τι πειράζει εάν η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας μπορεί να θυμίζει άλλες ιστοσελίδες;


📚🥱 Για να απαντήσετε σε αυτά τα ερωτήματα, σκεφθείτε την επίσκεψή σας σε ένα βιβλιοπωλείο. Μπαίνοντας μέσα υπάρχουν αμέτρητες επιλογές βιβλίων κι εσείς δεν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο. Ας υποθέσουμε ότι τα περισσότερα βιβλία έχουν παρόμοια εξώφυλλα αλλά διαφορετικούς τίτλους.


📖🤩 Υπάρχει όμως και μια μερίδα βιβλίων με εξώφυλλα που έχουν πιο πρωτοποριακό σχεδιασμό και καθένα από αυτά μοιάζει να έχει τη δική του ξεχωριστή ιδεολογία. Ποιο από τα δύο είδη βιβλίων θα επιλέξετε να αγοράσετε; Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς θα σκεφτεί και ο μελλοντικός πελάτης της διαδικτυακής σας επιχείρησης.


website builder templates vs custom websites

Ετικέτες:

bottom of page