top of page

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με Διαφήμιση στο YouTube


Αυξηστε τις πωλησεις σας με Διαφημιση στο YouTube

🟥▶️ Απαριθμώντας περισσότερους από 2.7 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες και φιγουράροντας στη δεύτερη θέση των πιο επιτυχημένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το YouTube αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πρώτες επιλογές των επιχειρήσεων για να διαφημίσουν τα πρoϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.


💰 Ενσωματώνοντας στη στρατηγική marketing μιας επιχείρησης τη διαφήμιση στο YouTube ενδυναμώνεται η διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης στο διαδίκτυο και επιτυγχάνεται η προσέγγιση νέου κοινού που στο μέλλον μπορεί να μετατραπεί σε πελάτη. Με το σωστό σχεδιασμό μιας διαφημιστικής καμπάνιας στην πλατφόρμα του YouTube μπορεί να επιτευχθεί αύξηση πωλήσεων και απόκτηση φήμης και αναγνωρισιμότητας.


👀 Υπάρχουν διάφορες επιλογές δημιουργίας διαφήμισης στο YouTube βασισμένες κυρίως στο budget που διατίθεται και στον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστεί το διαφημιστικό βίντεο στο κοινό που θα στοχεύσει ο διαφημιστής.


👇 Οι επιλογές που προσφέρονται είναι:


1️⃣ SKIPPABLE IN-STREAM


Video Ad χωρίς περιορισμό στη διάρκεια του (συνιστάται να είναι λιγότερο από 3 λεπτά), το οποίο θα αρχίσει να παίζει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από άλλο Video, όπου θα δίνεται η δυνατότητα στον θεατή:


• Να πατήσει ''skip'' μετά από 5 δευτερόλεπτα ή

• Να παρακολουθήσει το Video Ad ή

• Να κάνει Click στο Video Ad και να μεταφερθεί στην Ιστοσελίδα της επιχείρησης(σελίδα προορισμού).


**Υπάρχει χρέωση όταν ο θεατής παρακολουθήσει τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα ή ολόκληρο το βίντεο εάν είναι μικρότερης διάρκειας από 30 δευτερόλεπτα ή κάνει Click στο Ad και μεταφερθεί στη σελίδα προορισμού.


2️⃣ IN-FEED (VIDEO DISCOVERY)


Video Ad χωρίς περιορισμό στη διάρκεια του, που θα εμφανίζεται με μορφή μιας μικρογραφίας εικόνας / ''thumbnail image'' από το Video Ad μαζί με ένα τίτλο και ένα κείμενο μικρής έκτασης στα:


• ''YouTube Search Results'' στις πρώτες επιλογές ως σχετικό Video με το search που έχει κάνει ο χρήστης.

• ''YouTube Watch Next'' ως σχετικό Video με αυτό που ήδη βλέπει ο θεατής.

• ''YouTube Mobile Home Page'' στις πρώτες επιλογές όπου ο θεατής θα πρέπει να κάνει ''Click'' στο Τhumbnail image του Video Ad σας για να αρχίσει αυτό να προβάλλεται.


**Υπάρχει χρέωση μόνο όταν ο θεατής κάνει Click στo Ad και μεταβεί στη σελίδα παρακολούθησης του YouTube ή στην αντίστοιχη σελίδα καναλιού για να παρακολουθήσει το βίντεο.


3️⃣ BUMPER


Video Ad με μέγιστο χρόνο διάρκειας 6 δευτερόλεπτα το οποίο θα αρχίσει να παίζει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από άλλο Video και ΔΕΝ θα δίνεται η δυνατότητα στον θεατή να πατήσει ''skip''.


• O θεατής θα μπορεί να κάνει Click στο Video Ad και να μεταφερθεί στην Ιστοσελίδα της επιχείρησης.


**Υπάρχει χρέωση ανάλογα με τo πόσες φορές θα εμφανιστεί το Ad (ανά χίλιες εμφανίσεις)


4️⃣ NON-SKIPPABLE IN-STREAM


Video Ad διάρκειας τουλάχιστον 6 δευτερολέπτων και μέγιστης διάρκειας 15 δευτερολέπτων όπου το Video Ad θα αρχίσει να παίζει πριν,κατά τη διάρκεια ή μετά από άλλο Video και ΔΕΝ θα δίνεται η δυνατότητα στον θεατή να πατήσει ''skip''.


• O θεατής θα μπορεί να κάνει Click στο Video Ad και να μεταφερθεί στην Ιστοσελίδα της επιχείρησης.


**Υπάρχει χρέωση ανάλογα με τo πόσες φορές θα εμφανιστεί το Ad (ανά χίλιες εμφανίσεις)


5️⃣ AD SEQUENCE


Video Ad καμπάνια ακολουθίας βίντεο διαφημίσεων η οποία θα αποτελείται από την αφήγηση μιας ιστορίας με το προϊόν/υπηρεσία που προσφέρει η επιχείρηση, προβάλλοντας διάφορα βίντεο με συγκεκριμένη σειρά που θα οριστεί από τον διαφημιστή.


• Το κάθε Video Ad ξεχωριστά μπορεί να έχει μια από τις μορφές 1, 3 ή 4.


🤝 Στο GOOiZ σας αντιμετωπίζουμε με απόλυτη ειλικρίνεια. Προσπαθούμε πάντα να εξασφαλίσουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό, δημιουργία και διαχείριση μιας στοχευμένης διαφημιστικής καμπάνιας στο YouTube, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα σας εξασφαλίσουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.


👇 Επικοινωνήστε μαζί μας


📞 99801979


📧 gooiz@gooiz.com


🌐 www.gooiz.com 🌐

bottom of page