top of page

Γιατί οι αναρτήσεις σας στο Instagram ΔΕΝ είναι ορατές στα hashtags που χρησιμοποιείτε;


Γιατι οι αναρτησεις σας στο Instagram δεν ειναι ορατες στα hashtags gooiz logo icon

🎄❓ Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι αναρτήσεις σας στο Instagram δεν εμφανίζονται στα Hashtags που χρησιμοποιείτε.

👇 Κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι: 📌 Ανάρτηση ακατάλληλου περιεχομένου. 📌 Κάποιο από τα Hashtags στις αναρτήσεις σας έχει απαγορευτεί. 📌 Τοποθετείτε τα Hashtags σας σε λάθος μέρος. 📌 Χρησιμοποιείτε πολύ συχνά τα ίδια Hashtags. 📌 Άλλοι χρήστες έχουν κάνει "Report" το λογαριασμό σας. 📌 "Bot activity" όπως auto-post, auto-follow, auto-commenting. 🔵 Για να λύσετε το πρόβλημα θα πρέπει να εντοπίσετε τη ρίζα του. 🟢 Ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο οι αναρτήσεις σας ΔΕΝ εμφανίζονται στα Hashtags που χρησιμοποιείτε είναι ο 4ος, δηλαδή όταν άθελά σας χρησιμοποιείτε τα Hashtags με λανθασμένο τρόπο. 🟣 Εάν χρησιμοποιείτε ΠΑΝΤΑ στα posts σας, popural ή trendy Hashtags τα οποία δεν έχουν καμία σχέση(δεν αντιπροσωπεύουν) με το περιεχόμενο του post σας αυτό μετά από κάποια χρονική περίοδο το Instagram το εντοπίζει και αποτρέπει την εμφάνιση των posts σας στα Hashtags που χρησιμοποιείτε. 🟠 To Instagram εντοπίζει πιο εύκολα και πιο άμεσα το πιο πάνω, εαν χρησιμοποιείτε στα posts σας ΠΑΝΤΑ τα ίδια Hashtags με την ίδια σειρά. (Εάν δηλαδή κάνετε copy-paste τα Hashtags από ένα post σε άλλο). 🟡 Παλαιότερα δεν ενοχλούσε καθόλου αν τα Hashtags δεν είχαν άμεση ή και καθόλου σχέση με τις αναρτήσεις σας. Αυτό όμως τώρα έχει αλλάξει άρα θα πρέπει όλοι μας να αναθεωρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Hashtags στις αναρτήσεις μας.

👇 Κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους ενεργεί έτσι το Ιnstagram είναι:

1️⃣ Η φιλοσοφία του Instagram έγινε πιο αυστηρή και βασίζεται κυρίως στο "Search by Hashtag". Μέλημά του είναι, οταν ο χρήστης γράψει μια λέξη κλειδι με το "#", το περιεχόμενο που θα του εμφανιστεί να είναι όσο το δυνατό πιο σχετικό και αντιπροσωπευτικό με αυτό που αναζητεί και αναμένει να δει. 2️⃣ Για να μη δίνει απλόχερα τη δωρεάν και εύκολη λύση να διαφημίσουμε τα προϊόντα/υπηρεσίες που προσφέρουμε, παροτρύνοντάς μας με αυτό τον τρόπο να προχωρήσουμε σε στοχευμένη πληρωμένη διαφήμιση.

👇 Λύση στο Πρόβλημα:

📌 Καταρχάς θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε Hashtags στις δημοσιεύσεις σας για περίπου δύο με τρεις ημέρες. 📌 Ακολούθως βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε Hashtags που έχουν άμεση σχέση με τις αναρτήσεις σας. 📌 Τα Hashtags σας πρέπει να αντιπροσωπεύουν το περιεχομένο των αναρτήσεών σας και να μην είναι απλά τυχαίες, δημοφιλείς και trendy λέξεις. 📌 Επιπλέον φροντίστε συχνά να αλλάζετε τη σειρά αλλά και τα ίδια τα Hashtags που χρησιμοποιείτε. ✅ Αν κάνετε τα πιο πάνω, εντός 15 με 30 ημερών, οι αναρτήσεις σας θα αρχίσουν και πάλι να είναι ορατές στα hashtags που χρησιμοποιείτε!

bottom of page