top of page

Δεν θέλω ο υπολογιστής μου να προχωρεί σε Updates αυτόματα. Τι μπορώ να κάνω;

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


Δεν θελω ο υπολογιστης μου να προχωρει σε Updates αυτοματα.

💻🔄 Το λειτουργικό σύστημα ενός υπολογιστή για να μπορεί να συνεχίζει την ομαλή και γρήγορη λειτουργία του ενδείκνυται να προβαίνει, σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε συγκεκριμένες ενημερώσεις λογισμικού, τα γνωστά σε όλους μας Updates.

🎯🔧 Σκοπός των Updates είναι να επιδιορθώσουν ή να αποφύγουν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το λογισμικό μας, να ενισχύσουν την προστασία μας από τα διάφορα malware, να εξιχρονίσουν την λειτουργία της συσκευής μας και πολλά άλλα.


😡🤬 Τα Updates,αν και είναι αρκετά σημαντικά για τη συσκευή μας, για πολλούς χρήστες καταντούν ενοχλητικά. Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ δουλεύουμε στον υπολογιστή μας ξαφνικά το λειτουργικό μας σύστημα διακόπτει τη λειτουργία του και αρχίζει απροειδοποίητα να εφαρμόζει τα καινούρια Updates.


⏱⛔️ Εάν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των χρηστών που δεν επιθυμούν να γίνονται τα Updates του υπολογιστή τους αυτόματα, μπορείτε είτε να τα απενεργοποιήσετε εντελώς είτε να τα μεταφέρετε σε ημερομηνία της επιλογής σας.(Μην ξεχνάτε όμως πως κάποια από αυτά εάν δεν εφαρμοστούν, το λογισμικό σας θα παρουσιάσει προβλήματα.)


👇👇 Για να μετακινήσετε τα Updates του υπολογιστή σας σε ημερομηνία που θα επιλέξετε εσείς ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:


✅ Πατήστε το εικονίδιο του Search στο Taskbar της αρχικής οθόνης του υπολογιστή σας.


✅ Πληκτρολογήστε τη λέξη Settings και πατήστε Enter για να ανοίξετε το Settings App.


✅ Πατήστε στο Update&Security.


✅ Πατήστε στο Advanced Options.


✅ Κάτω από το Pause Updates διαλέξτε την ημερομηνία που θα θέλατε να γίνει το επόμενο Update στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να διαλέξετε οποιαδήποτε ημερομηνία εντός των επόμενων 35 ημερών.


👇👇 Για να απενεργοποιήσετε πλήρως τα Updates του υπολογιστή σας ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:


✅ Πατήστε στο πληκτρολόγιό σας το πλήκτρο των Windows μαζί με το R.


✅ Πληκτρολογήστε services.msc και πατήστε OK.


✅ Στη λίστα που θα ανοίξει πατήστε πάνω στο Windows Update και κάντε Double Click.


✅ Στο Startup Type πατήστε Disabled.

Ετικέτες:

bottom of page