top of page

Διαφήμιση στη Μηχανή Αναζήτησης Google - Ισχυρό Εργαλείο Μάρκετινγκ για την Επιχείρησή σας

Έγινε ενημέρωση: 13 Απρ 2023


διαφημιση στην google

💪🌐 Η Διαφήμιση στη Μηχανή Αναζήτησης Google αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας.


💰🔎 Με τον συγκεκριμένο τύπο διαφήμισης έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή ψάχνουν στη μηχανή αναζήτης Google το προϊόν ή την υπηρέσια που προσφέρετε.


🎯🔠 Στοχεύοντας και ορίζοντας συγκεκριμένα keywords, (λέξεις κλειδιά) που χρησιμοποιούν στο Google οι πιθανοί σας πελάτες αναζητώντας επιχειρήσεις όπως τη δική σας, οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται στις σελίδες των αποτελεσμάτων αναζήτησης τους (ξεχωρίζουν από το σχετικό ''Ad'' που υπάρχει δίπλα από το headline), εξασφαλίζοντας έτσι τη προβολή της διαφήμισής σας σε στοχευμένο κοινό.


💶☝️ Κόστος υπάρχει ΜΟΝΟ όταν έχουμε ''κλικ'' στη διαφήμιση, Pay Per Click (PPC), δηλαδή μόνο όταν κάποιος ''πατήσει'' πάνω στη διαφήμιση και επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας μέσα από το link της διαφήμισης.


📢💰 Αναλαμβάνοντας τη διαφήμιση σας στο Google, στόχος μας είναι η προβολή της Διαφήμισης σε όσο το δυνατόν περισσότερους σχετικούς χρήστες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ανά κλικ.


🤝💻 Παρέχουμε συνεχή έλεγχο της απόδοσης της καμπάνιας και προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη βελτιστοποίησή της (ανάλυση της αποδοτικότητας των Keywords και κειμενογραφίας προβαίνοντας σε προσθήκες και διαγραφές).

bottom of page