top of page

Διαφημιστείτε στο YouTube


Διαφημιστείτε στο YouTube

📢📽 Εάν επιθυμείτε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο YouTube τότε έχετε στη διάθεσή σας τις πιο κάτω επιλογές:

1️⃣ Video Ad με διάρκεια της επιλογής σας, το οποίο θα αρχίσει να παίζει πριν,κατά τη διάρκεια ή μετά από άλλο Video, όπου θα δίνεται η δυνατότητα στον θεατή:

📌 Να πατήσει ''skip'' μετά από 5 δευτερόλεπτα. 📌 Να παρακολουθήσει το Video Ad. 📌 Να κάνει Click στο Video Ad και να μεταφερθεί στην Ιστοσελίδα σας.

2️⃣ Video Ad με μέγιστο χρόνο διάρκειας 6 δευτερόλεπτα το οποίο θα αρχίσει να παίζει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από άλλο Video και ΔΕΝ θα δίνεται η δυνατότητα στον θεατή να πατήσει ''skip''. O θεατής θα μπορεί να κάνει Click στο Video Ad και να μεταφερθεί στην Ιστοσελίδα σας.

3️⃣ Video Ad με διάρκεια της επιλογής σας που θα εμφανίζεται με μορφή μιας μικρογραφίας εικόνας / ''thumbnail image'' από το Video Ad σας μαζί με τίτλο και ένα μικρής έκτασης κείμενο στα:

📌 ''Youtube Search Results'' στις πρώτες επιλογές ως σχετικό Video με το search που έχει κάνει ο χρήστης. 📌 ''Youtube Watch Next'' ως σχετικό Video με αυτό που ήδη βλέπει ο θεατής. 📌 ''Youtube Mobile Home Page'' στις πρώτες επιλογές όπου ο θεατής θα πρέπει να κάνει ''Click'' στο Τhumbnail image του Video Ad σας για να αρχίσει αυτό να προβάλλεται.

4️⃣ Video Ad διάρκειας τουλάχιστον 6 δευτερολέπτων και μέγιστης διάρκειας 15 δευτερολέπτων όπου το Video Ad θα αρχίσει να παίζει πριν,κατά τη διάρκεια ή μετά από άλλο Video και ΔΕΝ θα δίνεται η δυνατότητα στον θεατή να πατήσει ''skip''. O θεατής θα μπορεί να κάνει Click στο Video Ad και να μεταφερθεί στην Ιστοσελίδα σας. 5️⃣ Μια καμπάνια ακολουθίας βίντεο διαφημίσεων η οποία αποτελείται από την αφήγηση μιας ιστορία με το προϊόν/υπηρεσία που προσφέρετε, προβάλλοντας με τη σειρά που εσείς θα ορίσετε διάφορα Videos. Το κάθε Video Ad ξεχωριστά μπορεί να έχει μια από τις μορφές 1, 2 ή 4.

📞📧 Η έμπειρη ομάδα του GOOiZ μπορεί να αναλάβει τη δημιουργία της καμπάνιας σας στο YouTube. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε.

bottom of page