top of page

Επαναφορά σβησμένων συνομιλιών που έγιναν μέσω Facebook

Έγινε ενημέρωση: 27 Σεπ 2023


Επαναφορα σβησμενων συνομιλιων που εγιναν μεσω Facebook

🗂 Το Facebook προσφέρει στους χρήστες του την επιλογή να κατεβάσουν και να αποθηκεύσουν στο κινητό ή τον υπολογιστή τους τις συνομιλίες που έχουν στο Messenger ακόμα και αν κάποιες από αυτές έγιναν πολλά χρόνια πριν ή έχουν σβηστεί.



👉 Για να το καταφέρετε αυτό ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:


💻 ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

📌 Μπείτε στο προφίλ σας και πατήστε το μικρό στρογγυλό εικονίδιο της profile picture σας που βρίσκεται πάνω δεξιά της οθόνης σας δίπλα από το εικονίδιο των notifications.


📌 Επιλέξτε ''Settings & Privacy'' και ακολούθως την επιλογή ''Settings''.


📌 Θα μεταφερθείτε αυτόματα στο Facebook Information και ακολούθως θα κάνετε κλικ στο ''Download profile information''.


📌 Θα σας εμφανιστεί ένα καινούργιο παράθυρο με τίτλο Download your information όπου εσείς θα κάνετε κλικ στο ''Request a Download''.


📌 Ακολούθως θα σας εμφανιστεί ένα καινούργιο παράθυρο με τίτλο Select accounts and profiles όπου εσείς θα επιλέξετε το Profile σας και θα πατήσετε ''Next''.


📌 Θα σας εμφανιστεί ένα καινούργιο παράθυρο με τίτλο Select information δίνοντας σας 2 επιλογές γιανα προχωρήσετε την διαδικασία. Εσείς θα επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή, το ''Select type of information''.


📌 Bάλτε νι μόνο στο κουτάκι της επιλογής Messages και πατήστε ''Next'' .


📌 Στην επιλογή Date Range επιλέξτε την χρονική περίοδο που επιθυμείτε, πατήστε ''Save'' και ακολούθως πατήστε ''Submit Request''.


📌 Αναλόγως του πόσο μεγάλη ήταν η χρονική περίοδος που επιλέξατε θα χρειαστεί και ο ανάλογος χρόνος για τελειώσει το download των μηνυμάτων σας. Μόλις είναι έτοιμο θα σας έρθει Facebook notification ότι ''Your Meta information is ready to download''.


📌 Πατήστε πάνω στο notification και πατήστε το κουμπί download.


📌 Όταν πατήσετε download θα σας ζητηθεί να βάλετε τον κωδικό του facebook Account σας και αμέσως μετά θα κατεβεί στον υπολογιστή σας ένα zip file. Ανοίξτε το κάνοντας double click.


📌 Κάντε double click στο ''your_activity_across_facebook'', double click στο ''messages'' και double click στο ''Inbox''.


📌 Θα δείτε διάφορα folders με τα ονόματα των Facebook χρηστών που έχετε συνομιλήσει παλιότερα. Για να δείτε τη συνομιλία ενός από αυτούς κάντε double click στο folder με το όνομα του και ακολούθως στο web document που συνήθως έχει το όνομα message.


📱 ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ


📍 Μπείτε στο προφίλ σας και πατήστε τις 3 οριζόντιες γραμμές που βρίσκονται πάνω δεξιά της οθόνης σας δίπλα από το εικονίδιο των notifications.


📍 Επιλέξτε ''Settings & Privacy'' και ακολούθως την επιλογή ''Settings''.


📍 Κάντε scroll down μέχρι να φθάσετε στο ''Your Information'' και πατήστε το ''Download Your Information''.


📍 Θα σας εμφανιστεί ένα καινούργιο παράθυρο με τίτλο Download your information όπου εσείς θα κάνετε κλικ στο ''Request a Download''.


📍 Ακολούθως θα σας εμφανιστεί ένα καινούργιο παράθυρο με τίτλο Select accounts and profiles όπου εσείς θα επιλέξετε το Profile σας και θα πατήσετε ''Next''.


📍 Θα σας εμφανιστεί ένα καινούργιο παράθυρο με τίτλο Select information δίνοντας σας 2 επιλογές γιανα προχωρήσετε την διαδικασία. Εσείς θα επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή, το ''Select type of information''.


📍 Bάλτε νι μόνο στο κουτάκι της επιλογής Messages και πατήστε ''Next'' .


📍 Στην επιλογή Date Range επιλέξτε την χρονική περίοδο που επιθυμείτε, πατήστε ''Save'' και ακολούθως πατήστε ''Submit Request''.


📍 Αναλόγως του πόσο μεγάλη ήταν η χρονική περίοδος που επιλέξατε θα χρειαστεί και ο ανάλογος χρόνος για τελειώσει το download των μηνυμάτων σας. Μόλις είναι έτοιμο θα σας έρθει Facebook notification ότι ''Your Meta information is ready to download''.


📍 Πατήστε πάνω στο notification και πατήστε το κουμπί download.


📍 Όταν πατήσετε download θα σας ζητηθεί να βάλετε τον κωδικό του facebook Account σας και αμέσως μετά θα κατεβεί στη συσκευή σας ένα zip file. Ανοίξτε το

και πατήστε την επιλογή ''Extract''.


📍Θα σας ζητηθεί να δώσετε ονομασία στο file και να πατήσετε ξανά ''Extract''.


📍 Πατήστε το folder ''your_activity_across_facebook'', μετά πατήστε το folder ''messages'' και μετά πατήστε στο folder ''Inbox''.


📍 Θα δείτε διάφορα folders με τα ονόματα των Facebook χρηστών που έχετε συνομιλήσει παλιότερα. Για να δείτε τη συνομιλία ενός από αυτούς κάντε double click στο folder με το όνομα του και ακολούθως στο web document που συνήθως έχει το όνομα message.

bottom of page