top of page

Ιδέες για να ομορφύνετε τη μέρα όσων γιορτάζουν αλλά είναι κρούσματα ή επαφές Covid19


birthday covid 19

🥳🥳 Σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά του ο CEO του GOOiZ, ο αγαπημένος μας Χρίστος. HAPPY HAPPY BIRTHDAY!!! 🥳🥳

🦠🧬 Διανύοντας την περίοδο της πανδημίας, και ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει έξαρση στην χώρα μας, σίγουρα θα έχει τύχει σε όλους μας να γιορτάζει κάποιος δικός μας και να μην μπορούμε να του ευχηθούμε από κοντά ή να του διοργανώσουμε κάποιο πάρτυ λόγω κορονοϊού. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν τρόποι να ομορφύνουμε τη μέρα του με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

👇👇 Πιο κάτω λοιπόν μπορείτε να βρείτε μερικές ιδέες για να προσφέρετε χαρά, έστω και από μακριά, στα αγαπημένα σας πρόσωπα που γιορτάζουν εν μέσω κορονοιού:

📌 Αποστολή Τούρτας


🎂🍩 Γενέθλια χωρίς τούρτα δεν υπάρχουν. Μπορείτε λοιπόν μέσω Foody και Wolt να παραγγείλετε και να αποστείλετε στο σπίτι του εορτάζοντα την τούρτα της επιλογής σας από τα ζαχαροπλαστεία με τα οποία συνεργάζονται οι 2 αυτές υπηρεσίες φαγητού. Εκτός από το παραδοσιακό γλυκό μπορείτε επίσης να επιλέξετε να στείλετε μια τούρτα φτιαγμένη από donuts κάτι που ήδη δοκιμάσαμε και αξίζει και με το παραπάνω.

📌 Ευχές από Reality Celebrities

⭐️🌟 Εάν ο εορτάζοντας είναι λάτρης των αμερικανικών reality τότε σας έχουμε την λύση. Μερικοί από τους πιο γνωστούς reality stars, όπως για παραδειγμα ο Big Ed, προσφέρουν υπηρεσίες βίντεο όπου εύχονται ονομαστικά στο άτομο της επιλογής σας χρόνια πολλά. Η τιμή για να δημιουργήσουν αυτό το βίντεο και να σας το στείλουν, αναλόγως της δημοφιλίας του καθενός από αυτούς, κυμαίνεται από 20 μέχρι 150 δολάρια. Μπορείτε να τους βρείτε μαζί με άλλους αστέρες (πχ του WWE) στο www.celebvm.com.

📌 Zoom Meeting

💻📱 Εάν ο εορτάζοντας είναι κρούσμα κορονοϊού ή επαφή, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να περάσει τα γενέθλιά του χωρίς την οικογένειά του. Μπορείτε λοιπόν να μαζευτείτε όλοι σε έναν χώρο και δημιουργώντας λογαριασμό στο Zoom να του στείλετε το link και να περάσετε μαζί την ημέρα, έστω και μέσω οθόνης, διοργανώνοντας ένας διαδικτυακό πάρτυ γενεθλίων.

📌 Παρακολούθηση ταινίας

🎬 Εάν είστε σινεφίλ τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί μια ταινία ακόμη και αν δεν βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο. H εφαρμογή Teleparty προσφέρει στους συνδρομητές του Netflix την επιλογή να παρακολουθήσουν μια ταινία την ίδια ακριβώς στιγμή με τους φίλους ή συγγενείς τους. Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες και οδηγίες εγκατάστασης της δωρεάν αυτής υπηρεσίας εάν επισκεφθείτε το www.teleparty.com

📌 Αποστολή δείπνου

🍕🍣 Και πάλι μέσω Foody ή Wolt μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά εστιατόρια που υπάρχουν διαθέσιμα και να αγοράσετε για τον εορτάζοντα ένα απολαυστικό δείπνο. Με μια γκάμα από αμέτρητες επιλογές σε φαγητά, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο επίσημα, έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε το γεύμα που θα ευχαριστήσει το αγαπημένο σας πρόσωπο και να του το στείλετε.

📌 Δώρο από Online Shop

🎁 Στην περίπτωση που είστε εσείς ο ίδιος επαφή ή κρούσμα μπορείτε να αγοράσετε και να στείλετε στην πόρτα του σπιτιού του εορτάζοντα το δώρο της επιλογής σας από ένα online shop που προσφέρει αποστολή μέσω courier. Σχεδόν όλες οι γνωστές εταιρείες καταστημάτων που έχουν τη βάση τους στην Κύπρο, διαθέτουν online shop από το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε.

Ετικέτες:

bottom of page