top of page

Προτείνουμε για αυτή την εβδομάδα την σειρά ''Squid Game''

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


Squid game

🎬 Για τους φίλους Σινεφίλ συστείνουμε την καινούρια Κορεατική σειρά του Netflix ''Squid Game''.


😎 Ομολογούμε πως δεν είμαστε καθόλου φανς των σειρών όμως ως χρόνιοι λάτρεις του Ασιατικού Κινηματογράφου και το γεγονός πως πρόκειται μόνο για 9 επεισόδια μας ώθησε στο να τη δούμε. Και δεν το μετανιώσαμε καθόλου.


🔪 Πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή με πολύ προσεγμένη πλοκή και σκηνοθεσία που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή κρατώντας τον συνεχώς σε ένταση και αγωνία. Για όσους παρακολουθούν Ασιατικό Κινηματογράφο ή διαβάζουν Μanga η πλοκή μοιάζει λίγο με το ιαπωνικό ''Battle Royale'' και το γνωστό Manga ''Kamisama no Iutoori''.


🎬⭐️ Το cast αποτελείται από πολλούς αστέρες του κορεατικού κινηματογράφου με πρώτο και καλύτερο τον Lee Byung-hun από το λατρεμένο ''I Saw the Devil'' και το ''A Bittersweet Life'', τον Gong Yoo από το ''Train to Busan'' και το συγκλονιστικό ''Silenced'' και τον πρωταγωνιστή Jung-jae Lee από το εξαιρετικό '' New Order''.


⏺🔼⏹ ΥΠΟΘΕΣΗ:


💸 Ο διαζευγμένος Gi-hun ζει με την ηλικιωμένη μητέρα του και είναι εθισμένος στον τζόγο. Ο εθισμός του τον έχει οδηγήσει στο να δημιουργήσει αμέτρητα χρέη και κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του από τους τοκογλύφους στους οποίους χρωστά χρήματα. Έχει μια μικρή δεκάχρονη κόρη που υπεραγαπά όμως δεν μπορεί να αναλάβει την κοινή κηδεμονία της λόγω της οικονομικής του κατάστασης.


☂️ Μια μέρα τον πλησιάζει ένας άγνωστος άντρας και του προτείνει να λάβει μέρος σε μια διοργάνωση παιχνιδιών με νικητήριο έπαθλο ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Ο Gin -hun δέχεται και μεταφέρεται σε ένα απομονωμένο νησί όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια. Εκεί βλέπει άλλους 455 συμμετέχοντες, όλους με αβάσταχτα οικονομικά προβλήματα και χρέη, έτοιμους να διεκδικήσουν το έπαθλο με κάθε τρόπο. Το τίμημα όμως για να φθάσουν στο στόχο τους είναι ότι σημαντικότερο τους έχει απομείνει. Η ίδια η ζωή τους.


💀 Η σειρά περίεχει πολλές έντονες σκηνές βίας.

bottom of page