top of page

Μπορώ να ενώσω το Laptop μου με το Mobile Internet του κινητού τηλεφώνου μου;


Μπορω να ενωσω το Laptop μου με το Mobile Internet του κινητου τηλεφωνου μου;

💻🌐📱 Εάν βρίσκεστε εκτός σπιτιού και επιθυμείτε να συνδέσετε επειγόντως το Laptop σας στο Internet αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο δυνατό ή αξιόπιστο δίκτυο, τότε μπορείτε να το κάνετε άμεσα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το Internet του κινητού σας.


👇👇 Για να τα καταφέρετε ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:


✅ Εάν δεν έχετε ήδη ενεργοποιημένο το Mobile Internet του Κινητού σας ενεργοποιήστε το.


✅ Στα Settings του Android Κινητού σας πατήστε την επιλογή Connections.


✅ Πατήστε στο Mobile Hotspot and Tethering.


✅ Ενεργοποιήστε το Mobile Hotspot.


✅ Αφού το ενεργοποιήσετε, πατήστε πάνω στο Μobile Hotspot και θα εμφανιστούν μπροστά σας διάφορες πληροφορίες. Εκεί θα δείτε να γράφει το όνομα που αντιστοιχεί στο Hotspot του κινητού σας και την λέξη Password με έναν κωδικό από κάτω. Σημειώστε το όνομα του Hotspot και τον κωδικό.


✅ Πατήστε το WiFi Icon στο Taskbar του υπολογιστή σας.


✅ Στη λίστα με τα WiFi Networks εντοπίστε το όνομα του Hotspot που αντιστοιχεί στο κινητό σας, και το οποίο σημειώσατε προηγουμένως, και πατήστε πάνω του για να συνδεθείτε.


✅ Συμπληρώστε το Password το οποίο σημειώσατε και πατήστε Next.


✅ Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στο Internet από το Laptop σας χρησιμοποιώντας το Mobile Internet του κινητού σας.


🆘 Σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε τον συγκεκριμένο τρόπο σύνδεσης μόνο σε περιπτώσεις που χρειάζεστε άμεσα Internet στον υπολογιστή σας και είναι αδύνατο να το αποφύγετε. Η συχνή χρήση της μεθόδου αυτής καταπονεί την μπαταρία του κινητού σας.

bottom of page