top of page

Μπορώ να επαναφέρω σβησμένες συνομιλίες που είχα κάνει στο Instagram;

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


επαναφορα σβησμενων συνομιλιων που ειχα κανει στο instagram

♻️💬 Αρκετές φορές και για διάφορους λόγους μπορεί να θελήσουμε να ανατρέξουμε στο παρελθόν και να επαναφέρουμε συνομιλίες που έγιναν στους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μόνη πλατφόρμα που παρέχει αυτή την δυνατότητα εύκολα και γρήγορα είναι το Messenger στο Facebook.


📸💾 Στην περίπτωση του Instagram υπάρχει μια απομακρυσμένη πιθανότητα να επαναφέρετε σβησμένα προσωπικά μηνύματα όμως δεν υπάρχει η εγγύηση ότι θα εμφανιστούν όλα. Ο λόγος είναι πως το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αφήνει τους χρήστες να επαναφέρουν μόνο όσα δεδομένα τους βρίσκονται ακόμη αποθηκευμένα στους Servers του. Εάν λοιπόν οι συνομιλίες σας δεν είναι πλέον αποθηκευμένες στους Servers του Instagram τότε δεν θα μπορέσετε να τις επαναφέρετε.


👇👇 Εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε όμως να κατεβάσετε όσες συνομιλίες είναι διαθέσιμες τότε ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:


✅ Συνδεθείτε από τον Υπολογιστή σας στον λογαριασμό σας στο Instagram.


✅ Πηγαίνετε στο προφίλ σας και πατήστε το εικονίδιο των Settings.


✅ Επιλέξτε Privacy and security.


✅ Κάτω από την επιλογή Data download πατήστε στο Request download.


✅ Πατήστε Next βάλτε το Password σας και πατήστε στο Request Download.


⏱📧 Εντός 48 ωρών θα λάβετε ένα email. Πατώντας στο Download information που βρίσκεται στο email θα μεταφερθείτε στο Instagram. Κάντε ξανά Log in και πατήστε Download information.


📩❌ Στη λίστα αρχείων που θα εμφανιστεί επιλέξτε το αρχείο messages. Ευχόμαστε μέσα στο αρχείο να βρείτε τη συνομιλία που επιθυμείτε να επαναφέρετε αν και δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει συχνά.

Ετικέτες:

bottom of page