top of page

Παγκόσμια Ημέρα Των Ζώων


Παγκοσμια Ημερα Των Ζωων

🐰🐱 Σήμερα 4 Οκτωβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων!


🐷🐶 Είναι μια μέρα που έχει σκοπό να τονίσει και να υπενθυμίσει σε όλους μας πως τα ζώα, κατοικίδια και μη, έχουν ίσα δικαιώματα και εμείς οφείλουμε να τα σεβόμαστε και να τα προστατεύουμε.



🦆🐥 Με αφορμή τη γιορτή αυτή σας προτείνουμε 5 από τα πιο χρήσιμα και καινοτόμα Gadgets που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας:


1️⃣ Automatic Pet Feeder:

Οι αυτόματες συσκευές ταΐσματος είναι ότι πρέπει για τις ώρες που λείπετε από το σπίτι και ο μικροί σας φίλοι μένουν μόνοι. Αρχικά γεμίζετε τη συσκευή με το φαγητό του κατοικιδίου σας και προγραμματίζετε τις ώρες που θέλετε να το ταΐσετε. Με τον τρόπο αυτό ακόμα και αν καθυστερήσετε στη δουλειά σας το ζωάκι σας δε θα χάσει τις ώρες φαγητού του.


2️⃣ Pet Camera:

Πρόκειται για μια μικρή κάμερα που τοποθετείται στο δωμάτιο του κατοικιδίου σας. Μπορεί να ενωθεί με το WiFi του σπιτιού σας και, κατεβάζοντας ένα συγκεκριμένο application στο κινητό σας τηλέφωνο, θα μπορείτε να βλέπετε οποιαδήποτε στιγμή είστε εκτός σπιτιού το κατοικίδιό σας. Οι περισσότερες pet cameras έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο τα οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε από το κινητό σας και να μιλήσετε στο κατοικίδιό σας. Επίσης διαθέτουν αισθητήρα κίνησης και ήχου που αν έχετε ενεργοποιημένο μπορείτε να παίρνετε ειδοποιήσεις στο κινητό σας αναλόγως των κινήσεων ή ήχων που κάνει το ζωάκι σας.


3️⃣ GPS Tracker:

Είναι ένα κολάρο που έχει πάνω ενσωματωμένη συσκευή Gps την οποία μπορείτε να ενώσετε μέσω application με το κινητό σας και να ελέγχετε που βρίσκετε το κατοικίδιό σας εάν το αφήνετε και εκτός σπιτιού. Είναι κυρίως χρήσιμο για γάτες που περιφέρονται εκτός σπιτιού και θέλετε να δείτε που ακριβώς πηγαίνουν και εάν απομακρύνονται πολύ από την αυλή σας με κίνδυνο να τις χτυπήσουν αυτοκίνητα. Προτιμήστε να επιλέξετε ένα gps tracker που μπορεί να λειτουργεί σε μεγάλες αποστάσεις και είναι μικρό σε μέγεθος, ώστε να μην ενοχλεί τη γάτα σας.


4️⃣ Τουαλέτα γάτας με Αυτόματο Καθαρισμό:

Είναι μια τελευταίου τύπου τουαλέτα γάτας η οποία διαθέτει αυτόματο σύστημα απομάκρυνσης των περιττωμάτων. Κάθε φορά που η γάτα σας κάνει την ανάγκη της και φεύγει από την τουαλέτα της, ο μηχανισμός της συσκευής ξεχωρίζει τα περιττώματα από την καθαρή άμμο και με μια περιστροφική κίνηση τα τοποθετεί στο αφαιρούμενο συρτάρι. Εσείς με τη σειρά σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγάλετε το συρταράκι όταν αυτό αρχίσει να γεμίζει και να απομακρύνετε στα σκουπίδια τα περιττώματα.


5️⃣ PlayDate Smart Ball:

Είναι μια μπάλα την οποία μπορείτε να χειρίζεστε ενώ λείπετε από το σπίτι. Η μπάλα έχει ενσωματωμένη κάμερα, μικρόφωνο και ηχείο τα οποία μπορείτε να ενεργοποιείτε από το κινητό σας τηλέφωνο κατεβάζοντας ένα συγκεκριμένο application. Οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να παίξετε με το ζωάκι σας, ενεργοποιείτε την μπάλα και αρχίζετε μέσω του application να την κινείτε σε διάφορες κατευθύνσεις. Με αυτό τον τρόπο το κατοικίδιο σας δε θα πλήττει τις ώρες που λείπετε από το σπίτι.


🐼 Όλα τα Gadgets μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα Pet Shops ή να τα παραγγείλετε από το Amazon.

bottom of page