top of page

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί καινούργια Απάτη στο Facebook από Scammers

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


Απάτη στο Facebook από Scammers
Απάτη στο Facebook από Scammers

👹🛒 Καινούρια απάτη κυκλοφορεί στο Facebook και εξαπατά αρκετούς χρήστες με σκοπό να κλέψει τα προσωπικά τους δεδομένα. Συγκεκριμένα έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook που χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα της υπεραγοράς Σκλαβενίτης και υπόσχεται μεγάλα δώρα σε όποιον αφήσει σχόλιο κάτω από την ανάρτηση και συμπληρώσει τα στοιχεία του πατώντας σε έναν εξωτερικό σύνδεσμο(link).


🌐📱 Αφού ο χρήστης πατήσει τον σύνδεσμο ακολουθεί η οδηγία πως για να κερδίσει το μεγάλο βραβείο θα πρέπει, εκτός από την συμπλήρωση στοιχείων, να κατεβάσει στην συσκευή του μια εφαρμογή και να αποστείλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα SMS από το κινητό του τηλέφωνο.


📲💶 Εάν ο χρήστης πέσει στην παγίδα και στείλει το SMS τότε θα χρεωθεί χωρίς να το γνωρίζει ένα υψηλό χρηματικό ποσό στο λογαριασμό τηλεφώνου του.


💸💸 Καλούμε το κοινό να αγνοήσει πλήρως την συγκεκριμένη σελίδα γιατί δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την υπεραγόρα Σκαβενίτης και το μόνο δώρο που θα πάρετε είναι ένα μεγάλο ποσό χρέωσης στον λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας σας.


✍️🌐 Κάντε την Report και αποφεύγετε πάντοτε να συμπληρώνετε τα στοιχεία και τα προσωπικά δεδομένα σας σε οποιονδήποτε εξωτερικό σύνδεσμο σας παραπέμψει κάποια σελίδα στο Facebook.

bottom of page