top of page
gooiz λογότυπο, αρχική σελίδα

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις @highlight (Batch mentions) στο facebook;


Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις @highlight (Batch mentions) στο facebook;

🔔 Εδώ και λίγο καιρό το Facebook έχει ενσωματώσει στην εφαρμογή του μια νέα μέθοδο ειδοποίησης(notification) για τους χρήστες, που ονομάζεται batch mentions. Μέσω αυτής της προσθήκης οι χρήστες μπορούν πληκτρολογώντας συγκεκριμένες λέξεις να στείλουν ειδοποιήσεις(notifications) σε όλους τους φίλους τους ώστε να δουν συγκεκριμένες αναρτήσεις.


🔤 Για παράδειγμα εάν επιθυμείτε να δουν όλοι οι φίλοι σας στο Facebook μια νέα φωτογραφία που έχετε αναρτήσει στο λογαριασμό σας, γράψτε ως σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία τη λέξη @highlight και θα τους σταλεί ειδοποίηση που θα τους οδηγεί στη συγκεκριμένη ανάρτηση.


👨‍💼 Σκοπός της μεθόδου @highlight είναι να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του Facebook να μπορούν εύκολα και γρήγορα να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για σημαντικά γεγονότα όπως για παράδειγμα τη διοργάνωση ενός σεμιναρίου, την πρόσκληση σε ένα πάρτι, μια σημαντική προσωπική επιτυχία κτλ.


😡 Δυστυχώς όμως έχει παρατηρηθεί κατάχρηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας με αποτέλεσμα να λαμβάνονται καθημερινά δεκάδες ειδοποιήσεις στους λογαριασμούς των χρηστών για να δουν ασήμαντες αναρτήσεις με σκοπό την απόσπαση περισσότερων Likes.


👇👇 Εάν λοιπόν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις @highlight από τους φίλους σας στο Facebook ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:


✅ Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας για να ανοίξετε το menu επιλογών.


✅ Πατήστε Settings & Privacy και ακολούθως Settings.


✅ Κάτω από τα Preferences πατήστε στο Notifications και ακολούθως στο Tags.


✅ Απενεργοποιήστε την επιλογή Batch mentions μετακινώντας την μπάρα στα αριστερά.


✅ Δεν θα λαμβάνετε πλέον ειδοποιήσεις @highlight από τους φίλους σας.

Ετικέτες:

bottom of page