top of page

Πώς μπορώ να δω ποιος βλέπει το προφίλ μου στο Facebook;


Πώς μπορώ να δω ποιος βλέπει το προφίλ μου στο Facebook;

🎯Ένα από τα πιο συχνά αιτήματα που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας είναι κατά πόσον υπάρχει τρόπος να ανακαλύψουν ποιος βλέπει το προφίλ τους στο Facebook. Υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές στο διαδίκτυο που υποστηρίζουν πως μπορούν να εμφανίσουν τους χρήστες που παρακολουθούν το προφίλ σας όμως όλες ψεύδονται και λειτουργούν ως δόλωμα για τη μεταφορά ιών στη συσκευή σας και την κλοπή των προσωπικών σας δεδομένων.


👉Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε σε πολλά forums τεχνολογίας ένα συγκεκριμένο hack που ονομάζεται BUDDY_ID . Μέσω του BUDDY_ID πολλοί εξειδικευμένοι προγραμματιστές ισχυρίζονται πως μπορούν όντως να βρουν εύκολα και γρήγορα τα άτομα που παρακολουθούν το προφίλ τους στο Facebook.


🌐Από την άλλη το Facebook έχει ανακοινώσει πως το συγκεκριμένο Hack δεν είναι αξιόπιστο και πως απλά καταγράφει έναν τυχαίο αριθμό επισκεπτών στο προφίλ του εκάστοτε χρήστη. 


👨🏻‍💻Οι προγραμματιστές όμως επιμένουν πως το BUDDY_ID είναι ο μοναδικός τρόπος καταγραφής των ατόμων που παρακολουθούν το προφίλ σας και πως το Facebook αρνείται να το παραδεχτεί  αφού εάν αυτό ισχύει τότε τίθεται ένα σοβαρότατο ζήτημα παραβίασης προσωπικών δεδομένων.


🖥️Εμείς το δοκιμάσαμε και μπορούμε να πούμε πως κλείνουμε προς την άποψη των προγραμματιστών χωρίς όμως να μπορούμε να εγγυηθούμε στο 100% την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε το Hack και να δοκιμάσετε να βρείτε ποιοι βλέπουν πιο συχνά το προφίλ σας στο Facebook τότε ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:


Πώς μπορώ να δω ποιος βλέπει το προφίλ μου στο Facebook;

  1. Ανοίξτε τον υπολογιστή σας και μπείτε από το Browser σας στο λογαριασμό σας στο Facebook.

  2. Μετακινήστε το Cursor σας οπουδήποτε στη σελίδα του Facebook και κάντε δεξί κλικ. Στις επιλογές που θα εμφανιστούν πατήστε στο View Page Source ή Page Source αναλόγως του Browser σας.

  3. Θα ανοίξει ένα καινούριο παράθυρο με το Source Code της ιστοσελίδας. Πατήστε μαζί τα πλήκτρα Ctrl και F έτσι ώστε να ανοίξετε το Search Box (κουτί αναζήτησης) στην κορυφή της οθόνης σας.

  4. Μέσα στο Search Box πληκτρολογήστε BUDDY_ID και πατήστε το Enter.

  5. Μέσα στο παράθυρο με το Source Code θα προσέξετε πως εμφανίζεται η φράση buddy_id τονισμένη με χρώμα πορτοκαλί ή πράσινο. Δίπλα από τη λέξη θα δείτε έναν αριθμό και πιο δίπλα το όνομα του χρήστη που αντιστοιχεί σε αυτό τον αριθμό. Αυτός είναι ο χρήστης του Facebook που βλέπει πιο συχνά το προφίλ σας.

  6. Δίπλα από το Search Box θα δείτε 2 μικρά τόξα και δίπλα τους αριθμούς 1 με 200. Πατώντας πάνω στο δεξί τόξο θα δείτε τους επόμενους 200 χρήστες που βλέπουν πιο συχνά το προφίλ σας.

 

🔄Υπάρχει περίπτωση μερικούς να τους βγάζει διπλά λόγω του ότι βλέπουν ταυτόχρονα και το προφίλ αλλά και τα stories σας.

 

📌 Επίσης οι χρήστες που παρουσιάζονται μόνο με νούμερο χωρίς το όνομά τους είναι οι χρήστες που σας παρακολουθούν όμως δεν τους έχετε φίλους.

 

🥇Στις πρώτες θέσεις μπορεί να βρίσκονται και χρήστες που μιλάτε πιο συχνά μαζί τους στο Messenger ή που γενικότερα έχουν πιο συχνή επαφή μαζί σας στο Facebook.

Ετικέτες:

bottom of page