top of page

Πώς μπορώ να κρύψω μια συνομιλία στο Messenger χωρίς να τη διαγράψω;

Έγινε ενημέρωση: 18 Μαρ


Πώς μπορώ να κρύψω μια συνομιλία στο Messenger χωρίς να τη διαγράψω;

💬👍 Εάν επιθυμείτε να κρύψετε, για να μην εμφανίζεται στη λίστα συνομιλιών σας μια συγκεκριμένη συνομιλία που είχατε στο Messenger τότε η επιλογή Archive σας δίνει τη λύση.


📂 Το Archive προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες του Messenger να μεταφέρουν οποιαδήποτε συνομιλία σε ένα ξεχωριστό φάκελο αρχείων και να την αφαιρέσουν από τη λίστα συνομιλιών τους χωρίς να χρειαστεί να τη διαγράψουν.



👇👇 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα πιο κάτω βήματα:


📱 Από κινητό τηλέφωνο 📱


✅ Ανοίξτε την εφαρμογή του Messenger.


✅ Κρατήστε πατημένη τη συνομιλία επιλογής σας μέχρι να ανοίξει ένα παράθυρο με επιλογές. Πατήστε στην επιλογή Archive.


✅ Η συνομιλία σας έχει αφαιρεθεί από τη λίστα συνομιλιών σας και έχει μεταφερθεί στο Archive folder.


🔎 Για να έχετε πρόσβαση στη συνομιλία μπείτε στο Messenger και πατήστε το hamburger menu (τις 3 κάθετες γραμμές πάνω αριστερά της οθόνης). Επιλέξτε Archive.


🔁 Εάν επιθυμείτε να την επαναφέρετε στη λίστα συνομιλιών σας κρατήστε πατημένη τη συνομιλία επιλογής σας μέχρι να ανοίξει ένα παράθυρο με επιλογές. Πατήστε στην επιλογή Unarchive.



💻 Από Ηλεκτρονικό Υπολογιστή 💻


✅ Μπείτε στο Facebook και πατήστε το εικονίδιο του Messenger και ακολούθως πατήστε στο See all in Messenger.


✅ Βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να κρύψετε και τοποθετήστε πάνω της το cursor. Πατήστε στις 3 οριζόντιες τελείες που θα εμφανιστούν και ακολούθως επιλέξτε Archive chat.


✅ Η συνομιλία σας έχει αφαιρεθεί από τη λίστα συνομιλιών σας και έχει μεταφερθεί στο Archive folder.


🔍 Για να έχετε πρόσβαση στη συνομιλία μπείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook, πατήστε το εικονίδιο του Messenger, πατήστε τις 3 οριζόντιες τελείες κάτω από το εικονίδιο και επιλέξτε Archive chats.


🔁 Εάν επιθυμείτε να την επαναφέρετε στη λίστα συνομιλιών σας τοποθετήστε πάνω της το cursor. Πατήστε στις 3 οριζόντιες τελείες που θα εμφανιστούν και ακολούθως επιλέξτε Unarchive chat.

Ετικέτες:

bottom of page