top of page

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


τα προιοντα δοκιμαζονται σε ζωα

📚 Το εξώφυλλο ενός βιβλίου μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο καθρέφτης του περιεχομένου του. Είναι η πρώτη επαφή του αναγνώστη με την ιστορία που πρόκειται να διαβάσει. 🖌❓ Ένα καλαίσθητο επαγγελματικό εξώφυλλο θα αναδείξει το περιεχόμενο του έργου σας και θα καθορίσει την επιτυχία και τις πωλήσεις του. Ποια όμως είναι τα κύρια στοιχεία για τη δημιουργία του ιδανικού εξωφύλλου για ένα επιτυχημένο βιβλίο;

👇👇 Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις βασικές προδιαγραφές ενός καλοφτιαγμένου επαγγελματικού εξωφύλλου που θα πείσει τον αναγνώστη να το αγοράσει:

📌 Τα χρώματα του εξωφύλλου θα πρέπει να είναι άρρητα συνδεδεμένα με τo είδος του βιβλίου αλλά και τα συναισθήματα που θα προκαλέσει στον αναγνώστη η υπόθεση. Ένα ευχάριστο περιεχόμενο θα χαρακτηριστεί από πιο ευφάνταστα και έντονα χρώματα ενώ ένα δραματικό βιβλίο θα βασιστεί σε πιο σκούρους και ουδέτερους χρωματισμούς. 📌 Εάν αποφασίσετε το εξώφυλλό σας να αποτελείται από κάποια εικόνα ή φωτογραφία της επιλογής σας τότε αυτές θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή ανάλυση. ¨Ενα εξώφυλλο με θολές εικόνες ή φωτογραφίες παραπέμπει σε κάτι πρόχειρο και κακοφτιαγμένο. 📌 Οι εικόνες ή φωτογραφίες που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε στο εξώφυλλο του βιβλίου σας θα πρέπει να έχουν άμεση σχέση με το περιεχόμενο και το είδος του και να δίνουν μια γεύση στον αναγνώστη για το τι πρόκειται να διαβάσει αγοράζοντάς το. 📌 Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια γραμματοσειρά που να αρμόζει στο ύφος του βιβλίου σας και να είναι ευανάγνωστη και σε καλή ανάλυση. 📌 Το εξώφυλλο θα πρέπει να έχει σωστή δομή. 📌 Προτιμήστε να μην χρησιμοποιήσετε έτοιμες εικόνες από το διαδίκτυο. Το ιδανικό είναι να εμπιστευτείτε έναν καλό επαγγελματία που θα σας φτιάξει είτε ψηφιακές εικόνες είτε ζωγραφιές οι οποίες θα είναι μοναδικές. 📌 Ο σχεδιασμός του εξωφύλλου θα πρέπει να είναι πρωτοποριακός και εντυπωσιακός έτσι ώστε να μπορεί το βιβλίο σας να κλέβει την παράσταση από τα υπόλοιπα. 📌 Το εξώφυλλο θα πρέπει να είναι φτιαγμένο στις διαστάσεις του βιβλίου σας έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται η ανάλυσή του κατά την εκτύπωση. ✍️ Στο GOOiZ μέλημά μας είναι να δημιουργούμε εξώφυλλα που εκπέμπουν επαγγελματισμό και καλαισθησία έτσι ώστε να μπορούν να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν τις εντυπώσεις των αναγνωστών. 📖 Εκτός από τον σχεδιασμό εξωφύλλου προσφέρουμε υπηρεσίες σελιδοποίησης βιβλίων, δαχτυλογράφησης χειρόγραφων, σχεδιασμό σελίδων και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει το βιβλίο σας να γίνει το επόμενο best seller. 📞📧 Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ετικέτες:

bottom of page