top of page

Τι διαφορά έχει το να κάνω Like από το να κάνω Follow μια σελίδα στο Facebook;


Τι διαφορά έχει το να κάνω Like από το να κάνω Follow μια σελίδα στο Facebook;

🌐👍 Το Facebook προσφέρει στους χρήστες του τρεις διαφορετικούς τρόπους για να συνδεθούν με μία σελίδα στο Facebook: Like&Follow, μόνο Like και μόνο Follow.


👇👇 Οι επιλογές αυτές έχουν τις πιο κάτω διαφορές:


🟢 Like και Follow: Κάνοντας Like σε μια σελίδα στο Facebook ο χρήστης ταυτόχρονα γίνεται και Follower της σελίδας. Αυτό σημαίνει πως θα μπορεί να βλέπει όλες τις αναρτήσεις, τις ανανεώσεις και τις διαφημιστικές καμπάνιες της συγκεκριμένης Facebook page στο News Feed του. Επίσης η σελίδα αυτή θα εμφανίζεται και στο δικό του προφίλ κάτω από το Likes tab μαζί με όλες τις άλλες σελίδες στις οποίες είναι μέλος.


🟠 Like: Ο χρήστης μπορεί να κάνει μόνο Like σε μια σελίδα χωρίς να την έχει κάνει και Follow. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορεί να βλέπει της διαφημιστικές καμπάνιες της σελίδας στο News Feed του όμως δεν θα μπορεί να βλέπει τις αναρτήσεις ή τις ανανεώσεις της. Επίσης η σελίδα θα εμφανίζεται στο προφίλ του κάτω από το Likes tab.


🔴 Follow: O χρήστης έχει την επιλογή να κάνει μόνο Follow μια σελίδα χωρίς να έχει κάνει Like σε αυτήν. Με αυτή την κίνηση ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει όλες τις αναρτήσεις της Facebook Page στο News Feed του όμως δεν θα μπορεί να βλέπει τις διαφημιστικές καμπάνιες της. Επίσης η σελίδα δε θα εμφανίζεται στο προφίλ του κάτω από το Likes tab.

Ετικέτες:

bottom of page