top of page

Τι είναι το Email Automation;


Τι είναι το Email Automation;

📧 Email Automation ονομάζεται η αυτόματη αποστολή Email, ή μιας σειράς από Email, στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μιας επιχείρησης εφόσον αυτοί προβούν σε μια συγκεκριμένη ενέργεια.


📨 Μερικά παραδείγματα Email Automation είναι η αυτόματη αποστολή ευχαριστήριου Email στο χρήστη όταν δημιουργήσει λογαριασμό μέλους στην ιστοσελίδα, η αυτόματη αποστολή email στον πελάτη με την επιβεβαίωση της παραγγελίας του όταν αγοράσει κάτι από το διαδικτυακό κατάστημα της ιστοσελίδας και πολλά άλλα.


💰 Σκοπός του Email Automation είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ του πελάτη και της διαδικτυακής επιχείρησης και κατά συνέπεια η αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης.


🎂 Για παράδειγμα η αποστολή αυτόματου μηνύματος με εκπτωτικό κωδικό την ημέρα των γενεθλίων του πελάτη, προκαλεί μια επιπλέον αίσθηση οικειότητας και αφοσίωσης και ενισχύει τον δεσμό του με την εταιρεία μετατρέποντάς τον πιο εύκολα σε αφοσιωμένο δυνητικό αγοραστή.


🤝 Στο GOOiZ, μετά τη δημιουργία και παράδοση της ιστοσελίδας σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καταλληλότερο πλάνο Email Automation για την επιχείρησή σας.

Ετικέτες:

bottom of page