top of page

Τι είναι το Google Business Profile


Google My Business
Google My Business - Google Business Profile

🔍🗺 Tο Google Business Profile είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ και εύχρηστο εργαλείο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους επιχειρήσεων, να διαχειρίζονται, να ενημερώνουν και να προωθούν το Business Profile τους στο Google search και το Google map.


❓❓ Τι είναι το Google Business Profile;


📞📍 Είναι μια διαδικτυακή καταχώρηση με τις σημαντικότερες πληροφορίες της επιχείρησης.


🌐 Με τη δημιουργία του Google Business profile αυτόματα θα ενταχθείτε στον διαδικτυακό κατάλογο επιχειρήσεων της Google, έναν από τους πιο σημαντικούς καταλόγους στους οποίους πρέπει να εμφανίζεστε!


✅ Στην ουσία το Google Business profile επεκτείνει την παρουσία σας στο διαδίκτυο βοηθώντας έτσι τους πελάτες να σας βρουν, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα ζωτικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας.


💰💰 Με τη σωστή διαχείριση και χρήση του Google Business Profile, μπορεί να βελτιστοποιηθεί το Business Profile μιας επιχείρησης (το Google θα εμφανίζει το προφίλ της επιχείρησής σας υψηλότερα στη λίστα αποτελεσμάτων ειδικά όταν πρόκειται για τοπικές και πιο σχετικές αναζητήσεις) έτσι ώστε να αυξηθεί η προβολή της στο διαδίκτυο και να προσελκύσει νέους πελατες.


🔍 Επίσης το Google Business Profile θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με ποιο τρόπο οι πελάτες έψαξαν για την επιχείρησή σας (Direct – Discovery - Branded), που βρήκαν την καταχώρησή σας (Listing on Search – Listing on Maps) και τι έκαναν αφού τη βρήκαν (Visit your Website – Request directions – Call you).


📍 P.S. Είτε η επιχείρησή σας έχει έδρα κάποιο υποστατικό είτε καλύπτει μια περιοχή εξυπηρέτησης, μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας ώστε να εμφανίζεται στο Google με ή χωρίς φυσική διεύθυνση.


📞📧 Η έμπειρη ομάδα μας στο GOOiZ έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία, για να σας βοηθήσει στη δημιουργία και βελτιστοποίηση του Google Business Profile σας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!

Ετικέτες:

bottom of page