top of page

Τι είναι το Threads;


τι είναι το threads;

🌐 Το Threads είναι ένα καινούριο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (social media network) που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του τον Ιούλιο του 2023. Αρχικά κυκλοφόρησε μόνο στην Αμερική και άλλες 100 χώρες και τον Δεκέμβριο του 2023 απέκτησαν πρόσβαση και οι χώρες της Ευρώπης. Έχει δημιουργηθεί από την Meta, την εταιρεία στην οποία ανήκουν τα Facebook και Instagram, και η λειτουργία και φιλοσοφία του είναι σχεδόν ίδια με του X (πρώην Twitter).


📸 Προς το παρών οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό Threads μόνο εάν έχουν λογαριασμό Instagram. Σε αντίθετη περίπτωση μπορούν να βλέπουν τις αναρτήσεις των χρηστών του Threads και να τις κάνουν share χωρίς όμως να μπορούν να τις σχολιάσουν ή να δημιουργήσουν οι ίδιοι δικές τους αναρτήσεις.


📈📉 Τις πρώτες πέντε μέρες κυκλοφορίας του στο διαδίκτυο το Threads κατάφερε να αποκτήσει 100 εκατομμύρια συνδρομητές και να σπάσει το ρεκόρ που κατείχε μέχρι τώρα το Chat GPT με 100 εκατομμύρια συνδρομητές σε 2 μήνες κυκλοφορίας. Με την πάροδο των μηνών όμως φάνηκε πως η δημοφιλία του ήταν πρόσκαιρη αφού άρχισε να χάνει ραγδαία τους ενεργούς νέους χρήστες του οι οποίοι προτίμησαν να επιστρέψουν στο X.

bottom of page