top of page
gooiz λογότυπο, αρχική σελίδα

Τι είναι το Verification Badge στο Facebook και πώς μπορώ να το αποκτήσω κι εγώ;

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


Τι ειναι το Verification Badge στο Facebook και πως μπορω να το αποκτησω κι εγω;

🔵☑️ Θα έχετε σίγουρα προσέξει ένα στρογγυλό γαλάζιο εικονίδιο με ένα νι στην μέση να φιγουράρει δίπλα από το όνομα διάσημων προσώπων ή εταιρειών στο Facebook. Αυτό το εικονίδιο ονομάζεται verification badge και πιστοποιεί πως το συγκεκριμένο προφίλ ή σελίδα αντιστοιχεί στο πρόσωπο ή την εταιρεία που ισχυρίζειται ότι εκπροσωπεί.


🟢 Το εικονίδιο αυτό χρησιμοποιείται σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι πολύ σημαντικό αφού προσφέρει στους χρήστες την εγκυρότητα ότι ο λογαριασμός ή η σελίδα που ακολουθούν είναι αυθεντικός/ή.


👇👇 Για να αποκτήσει μια εταιρεία ή φυσικό πρόσωπο το verification badge στο Facebook χρειάζεται να πληρεί τα πιο κάτω κριτήρια:


📌 Ο λογαριασμός θα πρέπει να έχει ευδιάκριτες φωτογραφίες προφίλ και cover. Επιπλέον εάν πρόκειται για σελίδα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα post.


📌 Το όνομα του λογαριασμού/σελίδας θα πρέπει να αντιστοιχεί στο πραγματικό όνομα του φυσικού προσώπου ή της επιχείρησης που θέλει να πιστοποιήσει. Θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε προσωπικά έγγραφα πιστοποίησης όπως ταυτότητα, διαβατήριο, πρόσφατο λογαριασμό ρεύματος, φορολογικά έγγραφα κτλ.


📌 Το φυσικό πρόσωπο ή επιχείρηση θα πρέπει να έχει αρκετούς ακόλουθους και το όνομά του να γίνεται συχνά search από τους χρήστες του Facebook.


📌 Ο λογαριασμός θα πρέπει να είναι public και εάν πρόκειται για σελίδα να έχει συμπληρωμένο το about/bio info.


📌 Μπορεί να πιστοποιηθεί μόνο ένας λογαριασμός που να αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία.


🌐 Εάν πληρείτε τις προδιαγραφές τότε μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση για verification badge πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:


bottom of page