top of page
gooiz λογότυπο, αρχική σελίδα

ΕΙΣΤΕ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;

Η ανάπτυξη μιας νέας επιχείρησης είναι μια τεράστια πρόκληση και αν δεν έχετε ένα σωστό στρατηγικό πλάνο, ρισκάρετε να ξοδέψετε το χρόνο και τον προϋπολογισμό σας σε λάθος δραστηριότητες. Μελετώντας την αγορά και κατανοώντας τους στόχους σας, θα δημιουργήσουμε ένα δυνατό Brand Identity που θα δελεάσει το κοινό και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας.

Στο GOOiZ ακολουθούμε όλα τα σημαντικά βήματα που θα αναπτύξουν τη νέα επιχείρησή σας με σκοπό να δημιουργήσουμε μαζί το Brand που ταιριάζει στο όραμα και την ταυτότητα της εταιρείας σας.

1. ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΧΩΝ

Πρώτο μας μέλημα είναι να συζητήσουμε μαζί σας και να καθορίσουμε τους στόχους σας. Θέτουμε ως προτεραιότητα, να μάθουμε για εσάς και το όραμά σας και να αναζητήσουμε τα στοιχεία και τις πληροφορίες που θα καθορίσουν της Εταιρική σας Ταυτότητα (Brand Identity). 

Ακολούθως θα μελετήσουμε την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε και τον ανταγωνισμό που έχετε απέναντί σας, ώστε να στοχεύσουμε στα μοναδικά χαρακτηριστικά σας που θα εξασφαλίσουν την αποτελεσματική παρουσία σας στο διαδίκτυο. 

 

'Οποια κι αν είναι η φύση της επιχείρησης, η έρευνά μας επικεντρώνεται πάντα στο πως θα αποκτήσει ο πελάτης μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

2. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Το πρώτο βήμα είναι η δημιουργία του λογότυπού σας. Το λογότυπο είναι η βιτρίνα της επιχείρησής σας και αποτελεί ένα από τα οπτικά στοιχεία που επιτρέπουν στους πελάτες σας να θυμούνται το Brand σας και να το ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα. 

Το λογότυπο θα χρησιμοποιηθεί στην ιστοσελίδα σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις επαγγελματικες σας κάρτες, στα εταιρικά φυλλάδια (brochures), σε διαφημιστικές καμπάνιες κτλ, επομένως θα πρέπει να αναδεικνύει και να υποδηλώνει την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ  ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Δημιουργούμε επαγγελματική σελίδα σε όλα τα σημαντικά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram, Google Business Profile, Linkedln, Youtube) με το όνομα της επιχείρησής σας.

Είναι σημαντικό η πιο πάνω ενέργεια να γίνεται από πολύ νωρίς προτού αρχίσει η επιχείρηση να αποκτά την οποιαδήποτε φήμή ή πελατεία, για να αποφύγουμε το ενδεχόμενο κάποιος άλλος να δημιουργήσει σελίδα με το δικό σας όνομα και να χάσετε την αποκλειστικότητα του επίσημου όνοματος της επιχείρησής σας.

4. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Το επόμενο σημαντικό βήμα είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή της ιστοσελίδας σας. 

Βασισμένοι πάντα στους στόχους και τα οράματα των πελατών μας, δημιουργούμε επαγγελματικές ιστοσελίδες υψηλής αισθητικής που διασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες με το που φθάνουν στην αρχική σας σελίδα μπορούν να καταλάβουν ποιοι είστε και πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε.

Στο GOOiZ  οι Ιστοσελίδες που φτιάχνουμε είναι αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και τα ζητούμενά σας. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ έτοιμα δείγματα (templates) και στόχος μας είναι κάθε νέο μας project να είναι πρωτοποριακό, εντυπωσιακό, εύχρηστο και λειτουργικό.

5. SEO (Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης)

Οι στρατηγικές SEO μας, στοχεύουν στην εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης αυξάνοντας έτσι τον αριθμό της επισκεψιμότητας και βοηθώντας την επιχείρησή σας να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη της.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν με τι σχετίζεται ο ιστότοπός σας, ώστε να μπορούν να τον προτείνουν σε χρήστες του διαδικτύου που ενδεχoμένως να είναι και οι μελλοντικοί σας πελάτες.

6. ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
(Επαγγελματικές  Κάρτες, Brochures, Booklets, Διαφημιστικά φυλλάδια)

Διανύοντας την εποχή της εξελιγμένης τεχνολογίας, κάθε υπηρεσία και τρόπος επικοινωνίας άρχισε πλέον να γίνεται ηλεκτρονικά. Πολύ συχνά ακούμε το ερώτημα κατά πόσον παραμένει σημαντικό για μια επιχείρηση, η παροχή πληροφοριών σε έναν δυνητικό πελάτη μέσω επαγγελματικής κάρτας ή εταιρικού/διαφημιστικού φυλλάδιου.

Πόσες φορές έχετε έρθει σε επαφή με συγγενείς, φίλους ή συνεργάτες που δεν διατηρούν λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης και δεν χρησιμοποιούν ευρέως το διαδίκτυο; Κάθε πιθανός πελάτης είναι σημαντικός και χωρίς μια επαγγελματική κάρτα με τα στοιχεία της επιχείρησής σας, χάνετε την ευκαιρία να συμπεριλάβετε στο πελατολόγιο σας τη μερίδα αυτών των ατόμων.

 

Μέλημά μας στο GOOiZ είναι ο σχεδιασμός καινοτόμων και αισθητικά άρτιων επαγγελματικών καρτών, εταιρικών και διαφημιστικών φυλλαδίων που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και θα μετατρέψουν τις επαφές σας σε πελάτες.

 

Επίσης οτιδήποτε σχεδιάσουμε ψηφιακά, μπορούμε να το προσαρμόσουμε στις διαστάσεις που επιθυμείτε για οποιοδήποτε είδος εκτύπωσης και χρήσης.

7. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Για την ανέλιξη μιας νέας επιχείρησης στο διαδίκτυο, είναι ζωτικής σημασίας η δημιουργία περιεχομένου στην επίσημη σελίδα της στα μεσά κοινωνικής δικτύωσης.

Στο GOOiZ, εφόσον προηγουμένως έχουμε αναγνωρίσει, αναλύσει και κατανοήσει εις βάθος το target audience σας (το κοινό που θεωρούμε ότι είναι οι υποψήφιοι πελάτες σας), δημιουργούμε για σας το κατάλληλο περιεχόμενο.

Κάνοντας συχνές αναρτήσεις με ποιοτικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα δελεάσουμε το κοινό να γίνει ακόλουθος της σελίδας σας, να κάνει "Like", "Follow", "Comment", "Share" δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη επιθυμεί, όχι μόνο να βλέπουν και να σχολιάζουν τις αναρτήσεις αλλά και να μπορούν να τις διαδώσουν στους διαδικτυακούς τους φίλους. Με αυτό τον τρόπο η επιχείρηση μπορεί οργανικά να προσεγγίσει νέο κοινό άρα και νέους υποψήφιους πελάτες.

8. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ FACEBOOK & INSTAGRAM

Παρακολουθώντας και απαντώντας στα σχόλια και μηνύματα των followers και πελατών, αναπτύσσεται μια σχέση αλληλεπίδρασης μεταξύ επιχείρησης και πελάτη. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να εξακριβώσει τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, αποκτώντας έτσι μια σφαιρική και ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τις αγοραστικές προτιμήσεις των πελατών. Ταυτόχρονα ανοίγεται ένας δίαυλος επικοινωνίας μέσω του οποίου οικοδομείται μια σημαντική σχέση εμπιστοσύνης και κατανόησης, ένας σημαντικός παράγοντας για καρποφόρες εμπορικές δραστηριότητες και καθοριστικός για το μέλλον και την επιβίωση της επιχείρησης. 

9. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK, INSTAGRAM & GOOGLE

Μέχρι στιγμής αυτό που κάναμε είναι να προετοιμάσουμε το έδαφος για το επόμενο μεγάλο βήμα, το οποίο είναι να αποκτήσετε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να αρχίσετε να πραγματοποιείτε πωλήσεις.


Ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσει επισκεψιμότητα και πωλήσεις μια νέα επιχείρηση είναι μέσω της πληρωμένης διαφήμισης.

Δημιουργούμε καμπάνιες στο Facebook & Instagram με στόχο να βοηθήσουμε την επιχείρηση ή το προϊόν σας να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα. Φτιάχνουμε εμείς για εσάς το δημιουργικό για το διαφημιστικό και διαχειριζόμαστε την Καμπάνια μέχρι να βελτιστοποιηθέι, ετσι ώστε να έχετε θετική απόδοση στις δαπάνες σας.

Επίσης μέσω της Google έχουμε τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε την επιχείρησή σας σε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα της Αναζήτησης. Επιπρόσθετα μπορούμε να εμφανίζουμε το προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρετε σε διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές αλλά και να προβάλλουμε το διαφημιστικό σας βίντεο στο YouTube .

10. EMAIL MARKETING

Το Email Marketing είναι η διαδικασία αποστολής εξατομικευμένων διαφημιστικών Email στους πελάτες σας με σκοπό την ενημέρωσή τους για συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρετε τη δεδομένη στιγμή.

Με τη διαμόρφωση μιας σωστής στρατηγικής και την αποστολή επαγγελματικών και δελεαστικών Email στους συνδρομητές/επαφές σας θα πετύχουμε την ανάπτυξη μιας δυνατής σχέσης εμπιστοσύνης με αυτούς και θα θέσουμε τα σωστά θεμέλια για να καταφέρουμε να τους μετατρέψουμε σε πελάτες.

11. ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΟΧΕΥΣΗΣ (Retargeting)

Για την εύρεση νέων πελατών χρησιμοποιούμε την επαναστόχευση, δηλαδή εμφανίζουμε στοχευμένα τη διαφήμισή σας σε άτομα που είτε είχαν επισκεφθεί την ιστοσελίδα ή την Facebook Page σας, είτε είχαν κάποια αλληλεπίδραση με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σας (όπως Like, Share, Comment, Follow) χωρίς να έχουν αγοράσει ακόμη κάποιο προϊόν ή υπηρεσία από εσάς.

12. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ  & ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μια στρατηγική χωρίς μέτρηση των αποτελεσμάτων της, κινδυνεύει να μην φέρει αποτελέσματα. 

Όταν περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα από την υλοποίηση των πιο πάνω βημάτων θα γίνει η αποτίμηση του πλάνου ανάπτυξης που ακολουθήσαμε και θα θέσουμε τα πιο κάτω ερωτήματα:

1. Έχει αποκτησει η επιχείρηση την αναγνωρισιμότητα και φήμη που είχαμε εξαρχής στοχεύσει?

2. Άρχισε να έχει τον επιθυμητό αριθμό πελατολογίου?

3. Έχει στα χέρια της ένα ικανοποιητικό κατάλογο με Leads;

4. Έχει κερδίσει μια θέση στη μηχανη αναζήτησης;

5. Το ποσοστό του ROI (Return on investment) είναι το επιθυμητό;

 

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να τα υλοποιήσουμε.

Ας Συνεργαστούμε

ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημιουργία Ιστοσελίδας
Δημιουργία Eshop
Digital Marketing
Web Security
Photoshop
Λογότυπα & Business Card

Χρίστου Ψυλλίδη 8, 1040, Λευκωσία, Κύπρος 

Καλοψίδας 8, 7101, Λάρνακα, Κύπρος

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page