top of page
gooiz λογότυπο, αρχική σελίδα

8 έξυπνα τρικς που μπορείτε να εφαρμόζετε κάθε φορά που σερφάρετε στο ίντερνετ



8 έξυπνα τρικς που μπορείτε να εφαρμόζετε κάθε φορά που σερφάρετε στο ίντερνετ

Tρικς που μπορείτε να εφαρμόζετε σερφάροντας στο ίντερνετ


1) Εάν καταλάθος έχετε κλείσει ένα από τα tabs του Browser σας, μπορείτε να το επαναφέρετε άμεσα πατώντας τον συνδυασμό πλήκτρων Ctrl+Shift+T.

2) Μπορείτε να ελέγξετε κατά πόσο ένα website που πρόκειται να επισκεφθείτε είναι αξιόπιστο και ασφαλές, εάν βάλετε στο τέλος της ακόλουθης διεύθυνσης το website που πρόκειται να επισκεφθείτε. http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=. Εαν για παράδειγμα το website που θέλετε να ελέγξετε είναι το facebook.com η διεύθυνση που θα κάνετε copy paste στο browser σας θα είναι http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=facebook.com.

3) Εάν έχετε όρεξη να παίξετε ένα Old time classic παιχνίδι μπείτε στο google.com/images και γράψτε τις λέξεις atari breakout και ακολούθως το search.

4) Εάν είστε λάτρεις του Pac-Man τότε γράψτε στο google search ''play pacman online''

5) Για να δείτε πως θα έμοιαζε το Google χωρίς βαρύτητα επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google-gravity/

6) Σβήστε την τελευταία λέξη της πρότασης που γράφετε πατώντας τον συνδυασμό πλήκτρων ctrl+backspace

7) Εάν θέλετε να πατήσετε pause σε ένα βίντεο του Youtube πατήστε το πλήκτρο Κ. Εάν θέλετε να προχωρήσετε 10 δευτερόλεπτα μπροστά σε ένα βίντεο του youtube πατήστε το πλήτρο L και εάν θέλετε να πάτε πίσω 10 δευτερόλεπτα τότε πατήστε το πλήκτρο J.

8) Εάν θέλετε να εμφανίσετε ένα κρυμμένο password ενός λογαριασμού του facebook αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε με το Mouse σας το κρυμμένο password και πατώντας δεξί click να διαλέξετε την επιλογή Inspect Element. Στο παράθυρο με τους κωδικούς που θα ανοιχτεί αντικαταστήστε τη λέξη password με τη λέξη text, πατήστε enter και τότε θα εμφανιστεί το κρυμμένο password του λογαριασμού.


εμφάνιση κρυμμένου password facebook


εμφάνιση κρυμμένου password facebook


εμφάνιση κρυμμένου password  facebook

Comments


bottom of page