top of page

Αυτά είναι τα Top 3 YOUTUBE VIDEOS που έχουν τις πιο πολλές προβολές μέχρι στιγμής.


Top YOUTUBE VIDEOS  που εχουν τις πιο πολλες προβολες

🏆🌐 Τα Top 3 YOUTUBE VIDEOS που έχουν καταφέρει να έχουν τις πιο πολλές προβολές μέχρι στιγμής είναι τα εξής:


🦈 Baby Shark-PINKFONG Songs for Children


👧👦 Το παιδικό τραγούδι που έχει γίνει πασίγνωστο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή του Youtube με 9,4 Δισεκατομμύρια προβολές. Απ'ότι φαίνεται έχει κερδίσει την καρδιά των παιδιών ανά το παγκόσμιο αποκτώντας έτσι σταθερό κοινό που ανανεώνει και διατηρεί συνεχώς τον αριθμό προβολών του. Δεν μπορούμε να πούμε πως μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό των μικρών μας φίλων με το συγκεκριμένο τραγούδι...


🎤 Despacito-Luis Fonsi ft. Daddy Yankee


💃🕺 Το πασίγνωστο ισπανικό τραγούδι βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 7,5 Δισεκατομμύρια προβολές, παρόλο που έχουν ήδη περάσει 4 χρόνια από τη μέρα κυκλοφορίας του. Σίγουρα πολύ καλύτερο από το Baby Shark όμως κατά τη γνώμη μας αρκετά υπερεκτιμημένο για να διατηρείται ακόμη στην κορυφή του Youtube.


👶 Johny Johny Yes Papa- LooLoo kids


👴👶 Τελικά απ'ότι φαίνεται τα παιδιά έχουν μεγάλη βαρύτητα στις προβολές των βίντεο του Youtube αφού και πάλι στην τρίτη θέση, με 5,8 Δισεκατομμύρια προβολές, βρίσκεται ένα παιδικό τραγούδι. Εδώ ας μην σχολιάσουμε καλύτερα αφού πραγματικά είναι άξιον απορίας γιατί το συγκεκριμένο βίντεο κατάφερε να αποσπάσει ένα τόσο εξωφρενικό αριθμό προβολών. Ακόμα και το τραγούδι στο βίντεο δεν είναι πρωτότυπο, αφού η μουσική του είναι η ίδια με το ''Twinkle Twinkle Little Star'', το γνωστό στα ελληνικά ''Φεγγαράκι μου λαμπρό''.

Ετικέτες:

bottom of page