top of page
gooiz λογότυπο, αρχική σελίδα

Πάγωσε η οθόνη του κινητού μου τηλεφώνου και δεν δέχεται καμμία εντολή. Τι να κάνω;

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


Παγωσε η οθονη του κινητου μου τηλεφωνου και δεν δεχεται καμμια εντολη

❄️📱 Εάν η οθόνη του Samsung κινητού σας ξαφνικά δεν ανταποκρίνεται όταν την αγγίζετε και έχει παγώσει θα πρέπει να κάνετε Restart τη συσκευή σας.


👉🔈 Για να το κάνετε αυτό πατήστε ταυτόχρονα για περίπου 10 δευτερόλεπτα το κουμπί Power του κινητού σας μαζί με το κάτω κουμπί του Volume. Η συσκευή σας θα επανέλθει και το κινητό σας θα ανοίξει κανονικά.


❄️ Εάν το πάγωμα της οθόνης συνεχίζει τότε θα πρέπει να εντοπίσετε ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα και να το διορθώσετε.



❓ Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε μερικά πιθανά σενάρια για το τι μπορεί να φταίει:


1️⃣ Το λογισμικό του κινητού σας χρειάζεται να γίνει Update. Για να το ελέγξετε πατήστε στην οθόνη σας την επιλογή Settings. Πατήστε στο Software Update και δείτε εάν εκκρεμεί κάποιο Update. Εάν όντως εκκρεμεί προχωρήστε να το εφαρμόσετε και δείτε έαν φτιάχτηκε το πρόβλημα.


2️⃣ Έχει σχεδόν γεμίσει η μνήμη του κινητού σας. Για να το ελέγξετε πατήστε στην οθόνη σας την επιλογή Settings και μετά το Device care. Επιλέξτε το Storage και δείτε τι ποσοστό χωρητικότητας υπάρχει ελεύθερο στη συσκευή σας. Εάν το διαθέσιμο ποσοστό είναι μικρότερο από 10% τότε θα πρέπει να σβήσετε κάποια από τα αρχεία σας ή τις εφαρμογές σας.

3️⃣ Κάποια από τις εφαρμογές σας προκαλεί το πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αρχίσετε να αφαιρείτε μία μία τις πιο πρόσφατες εφαρμογές που έχετε κατεβάσει και να δείτε κάθε φορά που αφαιρείτε μία εάν το πρόβλημα έχει φτιαχτεί. Οι εφαρμογές που προκαλούν συνήθως τέτοιου είδους προβλήματα είναι παιχνίδια μεγάλης χωρητικότητας.

bottom of page