top of page

Προτεινόμενο παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα "DOKI DOKI"

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


Doki Doki

🎮🕹 Για τους Gamers που αγαπούν τα Anime και ειδικότερα τα Visual Novels προτείνουμε το παιχνίδι ''Doki Doki Literature Club''.


📖 Τα Visual Novels είναι ένα ιαπωνικό είδος βιντεοπαιχνιδιών που δεν έχουν κίνηση και αποτελούνται από στατικές anime εικόνες με κείμενο μπροστά. Ο παίχτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να δίνει την εντολή να προχωρά το κείμενο και παράλληλα η ροή της ιστορίας. Πρόκειται στην ουσία όπως λέει και το όνομα τους για διαδραστικές νουβέλες.


💘 Στο ''Doki Doki Literature Club'' ο χειριστής είναι ένας μαθητής λυκείου ο οποίος μετά από παρότρυνση της παιδικής του φίλης Sayori εντάσσεται στην λογοτεχνική λέσχη που διατηρεί μαζί με άλλες 3 φίλες της. Στην συγκεκριμένη λέσχη τα μέλη γράφουν ποιήματα και τα διαβάζουν μεταξύ τους.


🔪 Η φαινομενικά γλυκιά και ανάλαφρη όμως ατμόσφαιρα αρχίζει να παίρνει μια πολύ διαφορετική τροπή και από μια απλή ιστορία βασιμένη στο φλερτ μετατρέπεται στον απόλυτο ψυχολογικό τρόμο.


😱💻 Το παιχνίδι δεν ενδείκνυται για άτομα κάτω των 18 ετών ούτε για όσους τρομάζουν εύκολα. Διατίθεται δωρεάν για Microsoft Windows, Linux και macOS.


😎 Have Fun!!

bottom of page