top of page

Προτεινόμενο παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα ''Five Nights at Freddy's''

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


Five nights at Freddy's

🎮 Για τους Gamers προτείνουμε ένα από τα αγαπημένα μας Survival Horror Video Games το ''Five Nights at Freddy's''.


📈 To ''Five Nights at Freddy's'' κυκλοφόρησε το 2014 και μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε παγκοσμίως, απαριθμεί άλλα 8 Sequels. Οι χαρακτήρες των animatronics που πρωταγωνιστούν στο παιχνίδι έχουν κυκλοφορήσει ως συλλεκτικές κούκλες για τους φανς του παιχνιδιού και μπορείτε να τις βρείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα για συλλέκτες.


😲 Μπορεί να μην είναι ένα παιχνίδι με εντυπωσιακά γραφικά όμως για μας είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια που κατάφερε να μας κάνει να φοβηθούμε και να νιώσουμε τους παλμούς μας να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Σίγουρα δεν ενδείκνυται για καρδιακούς αφού είναι αποκλειστικά βασισμένο σε Jump Scares.


💻 Είναι συμβατό με Microsoft Windows, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, iOS, Android και Playstation VR. Εμείς προσωπικά προτιμούμε πάντοτε να το παίζουμε στο PC έχοντας κλειστά όλα τα φώτα του δωματίου.


📜 Η υπόθεση του ''Five Nights at Freddy's'' έχει ως εξής:


🍕 Ο παίχτης έχει μόλις πιάσει δουλειά ως ο νέος νυχτoφύλακας της πιτσαρίας Freddy Fazbear's Pizza. Η συγκεκριμένη πιτσαρία έχει ως μασκώτ για να παίζουν με τα παιδιά 6 μεγάλα life size ρομπότ σε μορφή ζώων που ονομάζονται animatronics.


⏳ Το βράδυ τα animatronics αρχίζουν να περιφέρονται ανεξέλεγκτα στα διάφορα δωμάτια της πιτσαρίας και η δουλειά του φύλακα είναι να τα κρατήσει μακριά από το γραφείο του από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 το πρωί. Το γραφείο του φύλακα διαθέτει 2 πόρτες και ένα πάνελ από οθόνες που είναι συνδεδεμένες με τις κάμερες του εστιατορίου έτσι ώστε να μπορεί να βλέπει τις κινήσεις των animatronics.


☠️ Ο παίχτης έχει περιορισμένη ηλεκτρική ενέργεια στη διάθεσή του, και θα πρέπει να μελετήσει καλά τις κινήσεις του έτσι ώστε να καταφέρει να επιβιώσει χωρίς να την καταναλώσει εντελώς. Εάν αποτύχει σε αυτό τότε όλες οι πόρτες θα ανοίξουν, τα φώτα θα σβήσουν και η ζωή του θα εξαρτάται αποκλειστικά από τη διάθεση των animatronics.


😎 HAVE FUN !! 😎

bottom of page