top of page

Προτεινόμενο παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα ''Limbo''

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


Limbo

🎮🕹 Για τους Gamers προτείνουμε ένα από τα αγαπημένα μας Video Games το παιχνίδι Limbo.


🎮🕹 To Limbo κυκλοφόρησε το 2010, είναι ένα 2D side-scrolling video game και είναι συμβατό με τις κονσόλες PS3, PS4, Xbox360, Xbox One, PS Vita, Nintendo Switch.


🌚 Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των δημοφιλών Video Games, δεν βασίζεται σε φαντασμαγορικά γραφικά και χρώματα. Είναι σχεδιασμένο σε χρώματα μαύρο άσπρο και επενδύει σε μια πιο σκοτεινή ανατριχιαστική ατμόσφαιρα.


🕷 Ο παίχτης χειρίζεται ένα μικρό αγοράκι που ξυπνά χαμένο σε ένα παράξενο δάσος και ψάχνει να βρει την μικρή αδερφή του. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να εντοπίσει και να περάσει διάφορες παγίδες και να επιβιώσει από τις άγριες διαθέσεις μιας γιγαντιαίας αράχνης που προσπαθεί με κάθε τρόπο να το σκοτώσει.


🧩 Το Limbo είναι ένα puzzle-platform game δηλαδή ο χειριστής για να καταφέρει να προχωρήσει τα στάδια θα πρέπει να λύσει γρίφους.

⚰️ Η Playdead(εταιρεία παραγωγής του) έχει αποκαλέσει το στυλ του παιχνιδιού ''trial and death'' καθώς για να βρει ο παίχτης τον τρόπο να αποφύγει τις παγίδες θα πρέπει πρώτα να χάσει έστω μία φορά.


🎮 HAVE FUN !!!🎮

bottom of page