top of page

Προτεινόμενο παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα ''MOSS''

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


Moss

🌈 Επιτέλους Σαββατοκύριακο ώρα για χαλάρωση. 🌈


😎🎮 Για τους Gamers που έχουν στην κατοχή τους την μάσκα εικονικής πραγματικότητας PS4 VR προτείνουμε το παιχνίδι Moss.


🐭👉 Το Moss κυκλοφόρησε το 2018 από το αμερικανικό στούντιο παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών Polyarc. Ο κεντρικός ήρωας του παιχνιδιού είναι μια μικρή ποντικίνα με το όνομα Quill. Ο παίχτης χειρίζεται την Quill η οποία γνωρίζει την παρουσία του χειριστή και σε διάφορα σημεία στο παιχνίδι προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του χρησιμοποιώντας τη νοηματική γλώσσα.


🐭🐍 Στο Moss ο παίχτης διαβάζοντας ένα βιβλίο μεταφέρεται σε μια φανταστική πόλη που βρισκόταν μέσα στις σελίδες. Εκεί συναντά την ποντικίνα Quill την οποία θα πρέπει να βοηθήσει να ελευθερώσει τον θείο της που έχει απαχθεί από τον σατανικό Sarffog, ένα φίδι που βγάζει φωτιές από το στόμα και έχει με τη βία καταλάβει την πόλη.


🧩📖 Το παιχνίδι είναι κυρίως ένα puzzle solving game και για να προχωρήσει η ροή θα πρέπει να λύσετε γρίφους. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της εικονικής πραγματικότητας αφού έχει φοβερά γραφικά και ο χειριστής νιώθει να βρίσκεται σε έναν άλλο κόσμο. Παράλληλα χρειάζεται εξυπνάδα και ακόνισμα μυαλού για να καταφέρετε να ολοκληρώσετε την υπόθεση.


🥳 Have Fun !!

bottom of page