top of page

Προτεινόμενο παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα ''Until Dawn''

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


Until dawn

🎮💀 Για τους Gamers προτείνουμε το Horror Video Game ''Until Dawn''.


✏️ To Until Dawn σχεδιάστηκε από την εταιρεία Supermassive Games και κυκλοφόρησε το 2015 από την Sony Computer Entertainment για το PS4.


🎮🎬 Είναι ένα παιχνίδι με εξαιρετικά γραφικά, τόσο ρεαλιστικά που το κάνουν να μοιάζει με κινηματογραφική ταινία. Ο παίχτης έχει τη δυνατότητα να χειριστεί 8 διαφορετικούς χαρακτήρες. Κάθε χαρακτήρας έχει τη δυνατότητα να πάρει διαφορετικές αποφάσεις σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού και αναλόγως αυτών των αποφάσεων θα κριθεί και η έκβαση της υπόθεσης.


📜 Η ιστορία του παιχνιδιού έχει ως εξής:


🔍☠️ Οι δίδυμες νεαρές Hannah και Βeth καλούν τους φίλους τους στο απομονωμένο εξοχικό των γονιών τους για να κάνουν πάρτυ. Όμως μια φάρσα που θα πάει στραβά θα γίνει η αιτία τα δίδυμα κορίτσια να εξαφανιστούν στο δάσος. Η αστυνομία, μη καταφέρνοντας να τις εντοπίσει, τις δηλώνει νεκρές και η υπόθεση κλείνει.


🧟‍♂️ Ακριβώς ένα χρόνο μετά το συμβάν ο αδερφός των κοριτσιών, Josh(τον οποίο παίζει ο ηθοποιός Rami Malek, γνωστός από το ρόλο του ως Freddie Mercury στην ταινία Bohemian Rapsody), αποφασίζει να ξανακαλέσει την παρέα στο ίδιο απομονωμένο εξοχικό σπίτι εις μνήμη των αδερφών του. Από τη στιγμή όμως που συγκεντρώνονται όλοι εκεί, αρχίζουν να συμβαίνουν περίεργα και τρομακτικά περιστατικά...


🎉 HAVE FUN !! 🎉

bottom of page