top of page
gooiz λογότυπο, αρχική σελίδα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Display Καμπάνια - Google Ads

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


google ads display campaign

🔎📢 Η διαφήμιση Google με Καμπάνια Display μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουμε το προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρετε, σε ιστότοπους και εφαρμογές που ανήκουν στο Δίκτυο προβολής Google (Google Display Network).


🌐ℹ️ Θα έχετε παρατηρήσει αρκετές φορές πως ενώ σερφάρετε σε μια σελίδα στο διαδίκτυο ή χρησιμοποιείτε κάποιο App με το κινητό σας τηλέφωνο ή καθώς είστε στο YouTube, σας εμφανίζονται διαφημίσεις όπου στη πάνω δεξιά γωνία τους βλέπετε ένα μικρό γαλάζιο κύκλο που μέσα του υπάρχει ένα μικρό γαλάζιο ''i''.


🔍📣 Αυτή είναι μια Google Display Ad διαφήμιση η οποία έχει εμφανιστεί σε σας διότι κατά πάσα πιθανότητα αφορά είτε ένα προϊόν ή υπηρεσία που έχετε αναζητήσει στο Google Search, είτε μια Ιστοσελίδα την οποία έχετε επισκεφθεί πρόσφατα.

👇👇 Με την Google Display Καμπάνια μπορούμε να εμφανίζουμε τη δική σας διαφήμιση:

🟠 Σε κοινό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: φύλο, ηλικία, με βάση τα ενδιαφέροντα, συνήθειες κτλ που θα στοχεύσουμε, όπου η διαφήμισή σας θα τους εμφανίζεται καθώς βρίσκονται σε *Ιστοσελίδες και Apps, στο YouTube και Gmail.

🟡 Σε κοινό που έκανε search στο Google συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά για συγκεκριμένη υπηρεσία ή προϊόν, όπου η διαφήμισή σας θα τους εμφανίζεται καθώς βρίσκονται σε *Ιστοσελίδες και Apps, στο YouTube και Gmail, όπως επίσης και στο Google My Business, Google Play, Google Maps, και Google Shopping.​

🟢 Σε κοινό που ήδη έχει επισκεφθεί συγκεκριμένες ιστοσελίδες που θα ορίσουμε όπου η διαφήμιση σας θα τους εμφανίζεται καθώς σερφάρουν σε άλλες *Ιστοσελίδες, χρησιμοποιώντας κάποιο App, καθώς βρίσκονται στο YouTube και Gmail.

🔵 Σε κοινό που χρησιμοποιεί συγκεκριμένο App που θα ορίσουμε ή παρόμοιο με αυτό, όπου η διαφήμισή σας θα τους εμφανίζεται καθώς σερφάρουν σε διάφορες *Ιστοσελίδες, χρησιμοποιώντας κάποιο App, καθώς βρίσκονται στο YouTube και Gmail.

⚪️ Σε Ιστοσελίδες, Apps και σε Video στο YouTube σχετικά με τις λέξεις κλειδιά ή φράσεις που επιλέγουμε και εισάγουμε στο σύστημα, τα οποία σχετίζονται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

🟣 Σε Συγκεκριμένες *Ιστοσελίδες και Αpps, σε YouTube Videos και YouTube Channels που θα επιλέξουμε, στα οποία επιθυμείτε να εμφανίζεται εκεί η διαφήμισή σας.

👇👇 Σε αυτό τον τύπο καμπάνιας μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ των 2 πιο κάτω τρόπων χρέωσης:


🟦 Κάθε φορά που κάποιος κάνει ''κλικ'' στη διαφήμιση.


🟩 Για κάθε 1000 Εμφανίσεις/Impressions που θα έχει η διαφήμιση, για κάθε 1000 φορές που θα εμφανιστεί σε θέση με δυνατότητα προβολής στο Δίκτυο προβολής Google. (Εάν πρόκειται για banner ή Image για να υπάρξει χρέωση θα πρέπει να εμφανιστεί πάνω από το 50% στην οθόνη του χρήστη για τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτo, εάν πρόκειται για Video θα πρέπει να παίξει τουλάχιστον για 2 δευτερόλεπτα.)

​🆘 Σημείωση: Δεδομένου ότι αυτές οι *Ιστοσελίδες και Apps είναι ενταγμένα στο "Google Display Network" δηλαδή συνεργάζονται με την Google για να δείχνουν Ads.

bottom of page